Özürsüzleri özürlüye çevirmekten bahsetmiyorsunuz değil mi? Direk okula gitmişim gibi gözükmesi. Bir de müdür yardımcısının böyle bir yetkisi var mı? Bizim müdür yardımcısı yardımcı oluyor böyle konularda.
Rüşvet, tanıdıklık(Başka bir deyiş ile torpil.) vb. şeyler ile bu mümkün. Başka bir şekil soracak olursan öğrencinin istekleri sonucu veya veli ile görüşme sonucu isterse keyfi. Tabii etik mi diye sorarsan artı olarak da yasal, etik olarak rüşvet vb. şeylerde hayır diyebilirim, ama onun haricinde öğrencinin isteği ile falan çok fazla değil ise olabilir gibi bana sorarsan, yasal olarak pek bir bilgim yok, ama düşününce hayır gibi geliyor.
Benim bildiğim devamsızlık silme yok. Özürlü veya özürsüz sayılmayan devamsızlıklar var. Izinli, faaliyet, korona vb. ameliyat işleri, nöbetçi gibi şeyler özürlü ve özürsüz sayılmadığı için bir nevi devamsızlık yapmamış gibi gözüküyorsunuz.
Benim bildiğim devamsızlık silme yok. Özürlü veya özürsüz sayılmayan devamsızlıklar var. Izinli, faaliyet, korona vb. ameliyat işleri, nöbetçi gibi şeyler özürlü ve özürsüz sayılmadığı için bir nevi devamsızlık yapmamış gibi gözüküyorsunuz.