Devamsızlıkları tamamen sildirmenin bir yolu var mı?

• Konuyu başlatan nysa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 2.196
Müdür isterse silebilir ama çoğu müdür silmez.
Özürsüzleri özürlüye çevirmekten bahsetmiyorsunuz değil mi? Direk okula gitmişim gibi gözükmesi. Bir de müdür yardımcısının böyle bir yetkisi var mı? Bizim müdür yardımcısı yardımcı oluyor böyle konularda.

Devamsızlıklarını tamamen değil hiç sildiremezsin öyle bir şey mümkün değil sadece özürlü devamsızlığa alıp izinli çevirebilirsin yada faaliyet.

Neye göre devamsızlık siliyor müdür?

Rüşvet, tanıdıklık(Başka bir deyiş ile torpil.) vb. şeyler ile bu mümkün. Başka bir şekil soracak olursan öğrencinin istekleri sonucu veya veli ile görüşme sonucu isterse keyfi. Tabii etik mi diye sorarsan artı olarak da yasal, etik olarak rüşvet vb. şeylerde hayır diyebilirim, ama onun haricinde öğrencinin isteği ile falan çok fazla değil ise olabilir gibi bana sorarsan, yasal olarak pek bir bilgim yok, ama düşününce hayır gibi geliyor.

Son düzenleme:
Benim bildiğim devamsızlık silme yok. Özürlü veya özürsüz sayılmayan devamsızlıklar var. Izinli, faaliyet, korona vb. ameliyat işleri, nöbetçi gibi şeyler özürlü ve özürsüz sayılmadığı için bir nevi devamsızlık yapmamış gibi gözüküyorsunuz.

Benim bildiğim devamsızlık silme yok. Özürlü veya özürsüz sayılmayan devamsızlıklar var. Izinli, faaliyet, korona vb. ameliyat işleri, nöbetçi gibi şeyler özürlü ve özürsüz sayılmadığı için bir nevi devamsızlık yapmamış gibi gözüküyorsunuz.
Demek istediğim de buydu. Şu an devamsızlığım çok fazla velim gelip bunu müdürle konuşsa devamsızlıkları böyle yapabilir mi?

Demek istediğim de buydu. Şu an devamsızlığım çok fazla velim gelip bunu müdürle konuşsa devamsızlıkları böyle yapabilir mi?
Veliniz konuşursa birkaç gün faaliyete geçirilebilir. Son senemde dershaneye gittiğimde bana o şekilde yardımcı olmuştu müdür.

Muhtemelen yapabilir. İzinli, faaliyet veya nöbetçi gibi gösterebilir. Ameliyat ve korona olmayacaktır çünkü burada işin içine hastane de giriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı