Çözüldü Devamsızlıktan 2 sene kalınırsa otomatik olarak açık liseye mi geçiliyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ardakurkcu06

Hectopat
Daha fazla  
10. sınıfta 2. defa devamsızlıktan kalırsam kaydım seneye otomatik olarak açık liseye mi alınıyor?

Çözüm
10. sınıfta 2. defa devamsızlıktan kalırsam kaydım seneye otomatik olarak açık liseye mi alınıyor?
1 kere bile kalsan Açık Öğretime geçebilirsin. Otomatik olarak gerçekleşmez, halk eğitim merkezine başvuru yapmalı ve yaklaşık 300 TL olan harç parasını ödemeniz gerekmektedir.
1 kere bile kalsan Açık Öğretime geçebilirsin. Otomatik olarak gerçekleşmez, halk eğitim merkezine başvuru yapmalı ve yaklaşık 300 TL olan harç parasını ödemeniz gerekmektedir.

Çözüm
İki kere kalırsan örgün eğitimde okuma hakkın bitiyor ve örgün eğitimdeki kaydın siliniyor. Açık liseye sizin kayıt olmanız gerekiyor.

1 kez kalınca açık öğretime geçiş hakkı oluyor. 2 kez kalırsa daha örgün eğitim alma hakkı kalmıyor.
Kanka bununla ilgili olarak yönetmelikten alıntı atar mısın ona göre kalcam ben bulamadım bunu

İki kere kalırsan örgün eğitimde okuma hakkın bitiyor ve örgün eğitimdeki kaydın siliniyor. Açık liseye sizin kayıt olmanız gerekiyor.
Bizim okulda 2 sene kalıp hala devam edenler var o nasıl oluyor?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…