Devamsızlıktan kaldım

wick_004

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Merhaba, lise 2.sınıfım. Geçen haftalarda hastalığım yüzünden okula gelemedim ve yok yazıldım. Raporum vardı ancak raporu vermeyi unutmuşum sonuç olarak 14.5 gün devamsızlık ile sınıfta kaldım ortalamam 89 geçme ihtimalim var mı milli eğitime dilekçe göstersem falan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, lise 2.sınıfım. Geçen haftalarda hastalığım yüzünden okula gelemedim ve yok yazıldım. Raporum vardı ancak raporu vermeyi unutmuşum sonuç olarak 14.5 gün devamsızlık ile sınıfta kaldım ortalamam 89 geçme ihtimalim var mı milli eğitime dilekçe göstersem falan.
Geçersiniz. Başvurun.

Özürsüz devamsızlıklarınızı Özürlüye geçirin. Veliniz müdür yardımcısıyla gidip konuşsun, olmadı dilekçe versin şu şu tarihlerde benim yanımdaydı diye. 10 gün özürsüz, 20 gün özürlü hakkınız var. Sınıfta kalmazsınız.
şöyle ki raporlu sadece 3 günüm var müdür yardımcısına verdim fakat çok sevgili müdür yardımcım sadece 1 gün olarak işlemiş. Veli izin dilekçesi diye bir şey var fakat geriye dönük olmuyormuş. 2.dönemi bekleyeceğim olmadı milli eğitime dilekçe yazacağım müdüre yadım önce kütüphaneden aldığın kitapları getir dedi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı