Devamsızlıktan kalınan dersin vizesine hazırlanılmalı mı?

mausaku112

Femtopat
Arkadaşlar devamsızlıktan kaldığım dersin hocası haklı olarak bırakacak dersten. Bu dersin vizesine girip atıyorum 100 alsam, bu notun genel ortalamaya etkisi olur mu? Finalde devamsızlıktan ötürü 0 verecektir hoca. Vizeden alacağım yüksek notun etkisi yoksa başka derslere çalışayım diyorum.

Arkadaşlar devamsızlıktan kaldığım dersin hocası haklı olarak bırakacak dersten. Bu dersin vizesine girip atıyorum 100 alsam, bu notun genel ortalamaya etkisi olur mu? Finalde devamsızlıktan ötürü 0 verecektir hoca. Vizeden alacağım yüksek notun etkisi yoksa başka derslere çalışayım diyorum.
Hocayla konuş bence eğer gerçekten devamsızlıktan bırakıyorsa sınavlardan 100 de alsan bir faydası olmaz.

Hocayla konuş bence eğer gerçekten devamsızlıktan bırakıyorsa sınavlardan 100 de alsan bir faydası olmaz.
Mail attım, kibarca reddetti. ' Yonetmeligi inceleyiniz.' yazmıştı. Devamsızlık nedenim, yurt çıkmaması. İsteyerek devamsızlık yapmadım ama hocanın takdiri de buymuş.

Devamsızlıktan bırakacağım diyen her hoca bırakmıyor. Ben olsam girerdim vizeye.
Ama cidden devamsızlığı bir kriter alacaksa 0 ile 100 arasında bir fark yok.
Mail attim, ' yönetmeliği inceleyiniz.' yazmıştı. Yönetmelik de belli zaten :(

Technopat Haberler

Geri
Yukarı