Devamsızlıktan sınıfta kalmak

Hocam Lise zamanları benim müdürden fazla yetkim olduğu için okula uğramazdım bile. Devamsızlıkları işlemezlerdi bile. Ellerinde böyle bir yetki var kısaca.

Hocam Lise zamanları benim müdürden fazla yetkim olduğu için okula uğramazdım bile. Devamsızlıkları işlemezlerdi bile. Ellerinde böyle bir yetki var kısaca.
VAAY müdürden fazla yetki mi? Nasıl oldu hikayeyi alırız bi...
Sanmıyorum öyle bir şeyi.

Özürsüz devamsızlık 5 günü geçerse belge alamamak umarım yoktur çünkü çok saçma.
Saçma ama var.
Bizzat 8'im ben.

VAAY müdürden fazla yetki mi? Nasıl oldu hikayeyi alırız bi...
Daha önceleri anlatmıştım. Özet geçeyim. Benim adım Orhun. Okulda ise bir tane edebiyat hocası var ve okulun en yetkili kişisi kendisi. Çünkü kocası MHP milletvekiliydi. Evet aşırı ülkücüler. Adım da Orhun olunca...

Gerisini anlamışsınızdır.
Kadın sayesinde okulda ne dersem o oluyordu. Kendime onur belgesi falan vermiştim.

Fenaymış be...

Lise'mi ortaokul'mu?
Liseyim
20 gün özürlü 20 gün Özürsüz ise zaten özürlüye alınca yine sınıfta kalır. Tek çare aileni alıp idareyle konuşmak.

Anladım o zaman tek çare açiğa geçmek olacak öyle seneyi kurtarmaya bakıfaz
20 gün özürlü 20 gün Özürsüz ise zaten özürlüye alınca yine sınıfta kalır. Tek çare aileni alıp idareyle konuşmak.

Anladım o zaman tek çare açiğa geçmek olacak öyle seneyi kurtarmaya bakıfaz
Lisedeysen idareyle, ailenle birlikte gidip konuşup silmelerini veya özürlüye çevirmelerini istemelisin. Ortaokulda kalma yok diye biliyorum.
Özürlüye çeviriyorlar çevirseler bile 40 gün oluyor normalde siliyolar ama bilmiyorum bu sene özürlüye çeviriyoruz diyorlar isteseler silerler
Valla bakalım Bi şekil yapıcaz dediğin gibi ellerindeki yetki çok

Öncelikle merhaba, lisede devamsızlık haklarımı sonuna kadar kullanan birisi olarak konuşuyorum eğer bir rahatsızlığın var ise heyet raporu alarak özürlü'ye geçirebilirsiniz fakat dediğim gibi heyet raporu gerekiyor yani doktorların toplanıp karar vermesi onu içinde ciddi bir hastalığınızın olması lazım. Özürsüz 10 özürlü 20 gün hakkınız var özürlü (20) hakkınız dolana kadar özürsüz olarak yaptığınız devamsızlıkları (raporsuz) veliniz gelerek özürlü (raporlu) kısmına aktarabilir. Max 20 gün hakkınız var özürsüz de 10 olduğundan dolayı 30'u aşarsa kalırsınız. Çok kez şahit oldum eğer sınırı aşarsa kesinlikle silinmez ellerinde olan bir şey değil (heyet raporlu hariç) tanıdık bir sürü arkadaşım devamsızlıktan maalesef ki sınıfta kaldı.

İdarenin izinli yazma hakkı var 20 gün. Ailen dilekçe versin izinli olarak gözükürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…