Hocam Lise zamanları benim müdürden fazla yetkim olduğu için okula uğramazdım bile. Devamsızlıkları işlemezlerdi bile. Ellerinde böyle bir yetki var kısaca.
Sanmıyorum öyle bir şeyi.Yeni sistemde özursuz 5 ten fazla olursa belge alinmiyor. Ortaokul 8'im ve bizzat öğretmenler anlatti.
VAAY müdürden fazla yetki mi? Nasıl oldu hikayeyi alırız bi...Hocam Lise zamanları benim müdürden fazla yetkim olduğu için okula uğramazdım bile. Devamsızlıkları işlemezlerdi bile. Ellerinde böyle bir yetki var kısaca.
Saçma ama var.Sanmıyorum öyle bir şeyi.
Özürsüz devamsızlık 5 günü geçerse belge alamamak umarım yoktur çünkü çok saçma.
Daha önceleri anlatmıştım. Özet geçeyim. Benim adım Orhun. Okulda ise bir tane edebiyat hocası var ve okulun en yetkili kişisi kendisi. Çünkü kocası MHP milletvekiliydi. Evet aşırı ülkücüler. Adım da Orhun olunca...VAAY müdürden fazla yetki mi? Nasıl oldu hikayeyi alırız bi...
Fenaymış be...Daha önceleri anlatmıştım. Özet geçeyim. Benim adım Orhun. Okulda ise bir tane edebiyat hocası var ve okulun en yetkili kişisi kendisi. Çünkü kocası MHP milletvekiliydi. Evet aşırı ülkücüler. Adım da Orhun olunca...
Gerisini anlamışsınızdır.
Kadın sayesinde okulda ne dersem o oluyordu. Kendime onur belgesi falan vermiştim.
LiseyimLise'mi ortaokul'mu?
20 gün özürlü 20 gün Özürsüz ise zaten özürlüye alınca yine sınıfta kalır. Tek çare aileni alıp idareyle konuşmak.
20 gün özürlü 20 gün Özürsüz ise zaten özürlüye alınca yine sınıfta kalır. Tek çare aileni alıp idareyle konuşmak.
Özürlüye çeviriyorlar çevirseler bile 40 gün oluyor normalde siliyolar ama bilmiyorum bu sene özürlüye çeviriyoruz diyorlar isteseler silerlerLisedeysen idareyle, ailenle birlikte gidip konuşup silmelerini veya özürlüye çevirmelerini istemelisin. Ortaokulda kalma yok diye biliyorum.
Valla bakalım Bi şekil yapıcaz dediğin gibi ellerindeki yetki çokHocam Lise zamanları benim müdürden fazla yetkim olduğu için okula uğramazdım bile. Devamsızlıkları işlemezlerdi bile. Ellerinde böyle bir yetki var kısaca.
Neden yetkiniz daha fazlaydı?Hocam Lise zamanları benim müdürden fazla yetkim olduğu için okula uğramazdım bile. Devamsızlıkları işlemezlerdi bile. Ellerinde böyle bir yetki var kısaca.
Hayır alabiliyor.Ama belge alamıyor.
5'den fazla ozursuz varsa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.