Devamsızlıktan sınıfta kalmak

sametD44

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, normalde derslere 1-2 ders geç gidiyordum, devamsızlık yazıldığını bilmiyordum. 30 gün olmuş. Ne yapacağım ben? Ailem öğrendi, işe koyacağım diyor. Açık liseye geçmek istiyorum ama ikna olmazlar. Yardım edin, derslerim iyi ama okulu sevmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Zaten bir şeyi sevmeden süreklilik kazandıramazsın o işe, bırak sınıfta kal gitme okula 2 sene sonra açığa geç o arada da çalışırsın.

Zaten bir şeyi sevmeden süreklilik kazandıramazsın o işe, bırak sınıfta kal gitme okula 2 sene sonra açığa geç o arada da çalışırsın.

Sınıfta kalmadan açık liseye geçebilir miyim hafızlık yoluyla

Vallaha ben liseden mezun olalı 12 13 yıl oldu dostum ama hala geçerlimi bilmiyorum bizim zamanımızda aile gidip imza verirse bir kısmını siliyorlardı devamsızlıkların.

Vallaha ben liseden mezun olalı 12 13 yıl oldu dostum ama hala geçerlimi bilmiyorum bizim zamanımızda aile gidip imza verirse bir kısmını siliyorlardı devamsızlıkların.

O iş artık yaş bazı yerler yapıyor ha şu var ki yaptıracaksan biraz okula bağış yapman lazım anlarsınız hani.

Sınıfta kalmadan açık liseye geçebilir miyim hafızlık yoluyla.

O konu hakkında bilgim bulunmuyor ancak şimdilerde AÖL geçmek biraz daha esnetildi o işlerde ufak torpilin varsa her türlü girersin.

Hafızlık kursu ile geçebiliyorum 1 hafta giderim sonra bırakırım daha peder kaldığımı öğrenmedi çok üzülüyorum keşke geç gitmeseymişim zamanında gitseymişim

Hafızlık kursu ile geçebiliyorum 1 hafta giderim sonra bırakırım daha peder kaldığımı öğrenmedi çok üzülüyorum keşke geç gitmeseymişim zamanında gitseymişim.

Dostum idare ile görüşün gerekirse ağla okula cüzi miktar bağış yapmayı falan teklif et faaliyete veya direkt olarak sildirebiliyorsan sildir.

Dostum idare ile görüşün gerekirse ağla okula cüzi miktar bağış yapmayı falan teklif et faaliyete veya direkt olarak sildirebiliyorsan sildir.

Gittiğim okulda amcam öğretmendi tanıyor müdürü en azından 10 günü falan silse yeter 2 dönem açığa geçmeye bakacağım şu an moralim az da olsa düzeldi

Devamsızlık silmezler de özürlüye çevirebilirler.

Hafızlık kursu ile açığa geçebilirsin ya da 1 kere sınıfta kalınca da geçebiliyorsun.

Devamsızlık silmezler de özürlüye çevirebilirler.

Hafızlık kursu ile açığa geçebilirsin ya da 1 kere sınıfta kalınca da geçebiliyorsun.

Hafızlık ile geçmek istiyorum ama zorunluluğu yoktur biliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…