Devamsızlıktan sınıfta kalmak

sametD44

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, normalde derslere 1-2 ders geç gidiyordum, devamsızlık yazıldığını bilmiyordum. 30 gün olmuş. Ne yapacağım ben? Ailem öğrendi, işe koyacağım diyor. Açık liseye geçmek istiyorum ama ikna olmazlar. Yardım edin, derslerim iyi ama okulu sevmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hafızlık ile geçmek istiyorum ama zorunluluğu yoktur biliyor musunuz?
Yani gördüğüm kadarıyla kursa gitme zorunluluğu yok hatta açığa geçtikten sonra hafızlık kursundaki kaydını sildirende oluyordu. Şuan açığa geçmek için en rahat yöntem.

Yani gördüğüm kadarıyla kursa gitme zorunluluğu yok hatta açığa geçtikten sonra hafızlık kursundaki kaydını sildirende oluyordu. Şu an açığa geçmek için en rahat yöntem.

Tamam hocam teşekkürler şu anda kalmış sayılmam 30,5 olduğunda kalınıyor okul belki silerse devam ederim yapmasada açığa geçerim

Tamam hocam teşekkürler şu anda kalmış sayılmam 30,5 olduğunda kalınıyor okul belki silerse devam ederim yapmasada açığa geçerim

Sen şimdiden aileni al, idare ile görüş. Devamsızlığın illaki 30'u aşar. Şimdiden önlemini al.

Artık 1 sene kalıp açık liseye geçilebiliyor, bence ikna etmeye çalış, istersen hem açık liseye geçip işte çalış yada sadece derslere çalış.

Artık 1 sene kalıp açık liseye geçilebiliyor, bence ikna etmeye çalış, istersen hem açık liseye geçip işte çalış ya da sadece derslere çalış.

Halk eğitim merkezinde tanıdıklarım biraz var hafızlık ile geçebilir miyim bir anda okuyup bir işte çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…