Devasa mouse pad nereden alınır?

Art3Q

Decapat
Merhaba arkadaşlar ben dev mouse pad istiyorum aynen fotoğraftaki gibi, ama nasıl bulabileceğimi ve fiyatlarını bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

Dosya Ekleri

• Etu8ETBWgAIvOdO.png.jpg
    153,2 KB · Görüntüleme: 170
90x40 mouse pad yazıp bulabilirsin ama fotoğraftaki daha büyük gibi duruyor.

Örneğin;

Yalnız videodaki halı gibi, o neymiş öyle?

Merhaba arkadaşlar ben dev mouse pad istiyorum aynen fotoğraftaki gibi, ama nasıl bulabileceğimi ve fiyatlarını bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
Dostum gidip razer 80x40 pad aldım ancak pişmanım yani gerçekten anlamsız.Rahatsızlık veriyor bir süre sonra şimdiki aklım olsa 40 cm lik mouse pad alır mousenın altına koyar devam ederdim yinede karar senin

Dostum gidip razer 80x40 pad aldım ancak pişmanım yani gerçekten anlamsız.Rahatsızlık veriyor bir süre sonra şimdiki aklım olsa 40 cm lik mouse pad alır mousenın altına koyar devam ederdim yinede karar senin
açıkçası ben çok geniş oynadığımdan buna geçmek istiyorum bendede 45x40 var ama bazen yine yetmiyor.
Teşekkürler

Peki bir şey soracağım acaba bu gibi ürünleri Türkiye'den alma şansım var mı yoksa yurt dışı mı sadece?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…