Dostum gidip razer 80x40 pad aldım ancak pişmanım yani gerçekten anlamsız.Rahatsızlık veriyor bir süre sonra şimdiki aklım olsa 40 cm lik mouse pad alır mousenın altına koyar devam ederdim yinede karar seninMerhaba arkadaşlar ben dev mouse pad istiyorum aynen fotoğraftaki gibi, ama nasıl bulabileceğimi ve fiyatlarını bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
açıkçası ben çok geniş oynadığımdan buna geçmek istiyorum bendede 45x40 var ama bazen yine yetmiyor.Dostum gidip razer 80x40 pad aldım ancak pişmanım yani gerçekten anlamsız.Rahatsızlık veriyor bir süre sonra şimdiki aklım olsa 40 cm lik mouse pad alır mousenın altına koyar devam ederdim yinede karar senin
Teşekkürler120x60 Seçeneği resimdeki boyuttur ancak bu biraz deri gibi duruyor.![]()
55.6EGP 30% OFF|Çift taraflı PU Mouse Pad büyük boy kaymaz Mousepad su geçirmez doğal kauçuk oyun sümen için masaüstü bilgisayar bilgisayar dizüstü bilgisayar|Fare Altlıkları| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
120x50 seçeneği işinizi görecektir.![]()
6.29AU $ 28% OFF|Oyun Mousepad kaymaz doğal kauçuk sümen fare Mat kilitleme kenar oyun matı bilgisayar klavye Gameing Mouse Pad 4 renk|Fare Altlıkları| - AliExpress
120x60 Seçeneği resimdeki boyuttur ancak bu biraz deri gibi duruyor.![]()
55.6EGP 30% OFF|Çift taraflı PU Mouse Pad büyük boy kaymaz Mousepad su geçirmez doğal kauçuk oyun sümen için masaüstü bilgisayar bilgisayar dizüstü bilgisayar|Fare Altlıkları| - AliExpress
120x50 seçeneği işinizi görecektir.![]()
6.29AU $ 28% OFF|Oyun Mousepad kaymaz doğal kauçuk sümen fare Mat kilitleme kenar oyun matı bilgisayar klavye Gameing Mouse Pad 4 renk|Fare Altlıkları| - AliExpress
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.