iCommen Kilopat Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 957 17 Eylül 2025 #191 Gordrhain dedi: Grafik modları harici çok bir fps farkı oluşmadı. Gönül rahatlığıyla oynayabilirsiniz., Genişletmek için tıkla... Hocam elinize sağlık, şu an nvidia app den dlaa açık %100 ile oynuyorum. Rica etsem aşırı kaliteli grafik modu önerebilir misiniz?
Gordrhain dedi: Grafik modları harici çok bir fps farkı oluşmadı. Gönül rahatlığıyla oynayabilirsiniz., Genişletmek için tıkla... Hocam elinize sağlık, şu an nvidia app den dlaa açık %100 ile oynuyorum. Rica etsem aşırı kaliteli grafik modu önerebilir misiniz?
Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.848 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 23 Eylül 2025 #192 iCommen dedi: Hocam elinize sağlık, şu an nvidia app den dlaa açık %100 ile oynuyorum. Rica etsem aşırı kaliteli grafik modu önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Buradan ilginizi çekenleri indirebilirsiniz Upscaled Items Hub This is a main page where I will be posting all of my Upscales from now on. www.nexusmods.com
iCommen dedi: Hocam elinize sağlık, şu an nvidia app den dlaa açık %100 ile oynuyorum. Rica etsem aşırı kaliteli grafik modu önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Buradan ilginizi çekenleri indirebilirsiniz Upscaled Items Hub This is a main page where I will be posting all of my Upscales from now on. www.nexusmods.com
shotgunned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 2.808 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 20:02 #193 @Gordrhain Hocam merhaba. Bayağı detaylı bir rehberiniz var, ellerinize sağlık. Benim sormak istediğim şey şu, Acer Nitro 5 cihazım var. RTX 4050, i5-12500H modeli. Buna en uygun 60 FPS grafik ayarını nasıl yapmalıyım?
@Gordrhain Hocam merhaba. Bayağı detaylı bir rehberiniz var, ellerinize sağlık. Benim sormak istediğim şey şu, Acer Nitro 5 cihazım var. RTX 4050, i5-12500H modeli. Buna en uygun 60 FPS grafik ayarını nasıl yapmalıyım?