Rehber Devasa RDR2 Grafik Ayarları ve Modlama

MSAA açmanız önermem. Eğer 2K ve üstünde oynuyorsanız zaten boşa FPS kaybı gibi oluyor. Eğer MSAA açacaksanız (son çare olarak) 2X yeterli olacaktır.

2K değil hocam 1080p de oynuyorum. Çok kafa karıştırdı bu 3 ayar . Bir türlü istediğim kaliteyi yakalayamadım

2K değil hocam 1080p de oynuyorum. Çok kafa karıştırdı bu 3 ayar
Hocam 1080p için MSAA açmak yerine resolution scale ayarını kullanmak daha mantıklı olacaktır. 5/4 (1.25x) veya 3/2 (1.5x) yapmanız oyununuzu daha güzel gösterir. Yumuşak gölgeler ayarınıda kurcalamayı deneyin. Zaten Ultra veya kapalı yaparak test etmeniz yeterli. Bazen Arthur'un veya çevrede birkaç gölge üst üste düştüğünde pikselleșme olur. Eğer yumuşak gölge ayarını kurcalarsanız sorununuz çözülür. Saç içinse önceden belirttiğim kenar yumuşatma ayarlarından başka çare yok gibi şu anlık.

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Hayırlı geceler dilerim tekrardan emeğinize sağlık.

MSAA açmak yerine o kaybı Çözünürlük ölçeğine vermek oyunu daha güzel gösteriyor.

Frame Generation açıkken çözünürlük ölçeğini açabilsek keşke.

MSAA açmak yerine o kaybı Çözünürlük ölçeğine vermek oyunu daha güzel gösteriyor.

Frame Generation açıkken çözünürlük ölçeğini açabilsek keşke.
Ölçek yerine DLDSR+DLSS daha verimli ve kaliteli oluyor kart RTX ise. Kullanılabilir FG ile.

4060 laptop GPU için öneriniz var mıdır?

Hocam çok teşekkürler gerçekten faydalı bilgiler vermişsiniz size nereden ulaşabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…