Rehber Devasa RDR2 Grafik Ayarları ve Modlama

Öyle yapınca kenardaki ayarlama tuşları görünüyor.

Final haftası yapılır mı bu insana ya. Zor sabrediyorum iki haftadır başlamayayım da yarım kalmasın diye. Bir de hocam oyuna sıfırdan başlayan birine bahsettiğiniz modları kurarak başlamasını mı yoksa oyunu bir kez oynayıp öğrendikten sonra mı modlamaya geçmesini tavsiye edersiniz.

version.dll Online içerikleri hikaye modunda kullanılabilir yapıyor ama hala sorunlu, fazla bug barındırıyor. Whyem's DLC'nin standart versiyonunu kullanın.

Hocam zaten öyle ama yüklemeden önce kullanmak için version.dll yüklemek lazım diyor.

Emeğinize sağlık. O kadar güzel bir rehber hazırlamışsınız ki oyunu tekrardan indirip oynayasım geldi. Şahsen bu oyunda değil günlerimi aylarımı bile geçirebilirdim ve sizin rehberiniz bu süreyi daha da uzattı fakat canımı sıkan bir sorun var.

Laptop kullanıcısıyım. 8GB Ram ve RTX 3050 4GB bulunmakta. Ram ve ekran kartı belleği oyun zevkimi biraz düşürüyor. Maalesef yeterli akıcılığa ulaşamıyorum. Özellikle ekran kartının belleği yetersiz geliyor.

Bu ekran kartı için en iyi ayarlar nasıl olmalı sizce? Youtube da birkaç videodaki ayarları uyguladım fakat ona rağmen ekran kartı ucu ucuna oynatıyor ve çoğu yerde 20 fps ye düşüyor. Ara ara 45-50 leri gördüğü oluyor fakat ortalama 28-32 fps ile oynayabiliyorum.

Ekran kartım 75 Watt fakat oyunda 50-55 Watt güç tüketiyor. Bunun sebebinin bellek miktarının sınıra dayanmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Sizin bana önerebileceğiniz ayarlar nelerdir? Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim.

Hocam youtube detaylı video çekersen çok iyi olur

Hocam öncelikle bu soruu mutlaka sistemlerden daha iyi anlayan birisi daha sağlıklı ve doğru cevaplayacaktır, özellikle sonda bahsettiğiniz teknik kısımlar için. RDR2 kısmındaysa 4 GB VRAM ilede çok güzel grafik ayarlarında oynayabilirsiniz. 8 GB RAM ara ara takılmalara sebebiyet verebilir ancak oyun zevkinizi baltalayacak düzeyde olacağını düşünmüyorum eğer mikrolara çok takıntılı değilseniz. Bende önceden oyunu 2 GB VRAM'li 8 GB RAM'li laptopta bitirmiştim. Grafik ayarları rehberinide o dönem yazmıştım zaten:
Konusunu açıp beni etiketlerseniz grafik ayarları konusunda daha yardımcı olmaya çalışırım.

Hocam youtube detaylı video çekersen çok iyi olur
Maalesef hayatın koşuşturmacasından ötürü bu tarz şeylere pek vaktim olmuyor. Rehberin uzun olduğunun farkındayım ancak en net ve en kafada soru işareti bırakmayacak şekilde böyle anlatabilirdim diye düşündüm.

Hocam RDO modu ile kullanmayacaksanız version.dll gerekmiyor. Mod Manager ve Lenny's Mod Loader yeterli kalacaktır.

Sadece Single oynayacağım ve içindeki tüm skinlerin olmasını istiyorum. Böyle yaparsak skin eksiliyor mu?

Mod Manager derken script hook mu?

Sadece Single oynayacağım ve içindeki tüm skinlerin olmasını istiyorum. Böyle yaparsak skin eksiliyor mu?
Hayır eksilmiyor Red Dead Offline farklı bir mod ve Red Dead Online'daki ögeleri ekliyor. WHY'em ise 2500 küsür yeni özelleştirme ekliyor. Ben WHY'em tercih ettiğimden RDO işine hiç girmedim. Zaten WHY'em'deki kıyafetler rahatlıkla yetiyor.
Mod Manager derken script hook mu?
İkiside farklı ve gerekli modlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…