Rehber Devasa RDR2 Grafik Ayarları ve Modlama

Hayır eksilmiyor red Dead offline farklı bir mod ve Red Dead Online'daki ögeleri ekliyor. Why'em ise 2500 küsur yeni özelleştirme ekliyor. Ben why'em tercih ettiğimden RDO işine hiç girmedim. Zaten why'em'deki kıyafetler rahatlıkla yetiyor.

İkisi de farklı ve gerekli modlar.

Ancak gun tricks için version.dll gerekiyor.

Hocam yine olmadı Whyem's DLC çalışmadı yine.
  • Scripthook indirip ScriptHookRDR2.dll ve dinput8.dll dosyalarını oyun klasörüne atıyorsunuz.
  • Lenny's Mod Loader indirip, "ModLoader" klasörünün içindekileri oyun klasörüne atıyorsunuz. "ModManager" klasörünü ise herhangi bir yere çıkartıp bir sefer ModManager.UI.exe çalıştırıp ilk ayarlamaları yapıyorsunuz.
  • "WhyEm's DLC" klasörünü, klasör olarak oyun dizinindeki "lml" içerisine atıyorsunuz.
  • ModManager'de modu listede görüp seçili hale getiriyorsunuz.

• Scripthook indirip ScriptHookRDR2.dll ve dinput8.dll dosyalarını oyun klasörüne atıyorsunuz.
  • Lenny's mod loader indirip, "modloader" klasörünün içindekileri oyun klasörüne atıyorsunuz. "modmanager" klasörünü ise herhangi bir yere çıkartıp bir sefer ModManager.UI.exe çalıştırıp ilk ayarlamaları yapıyorsunuz.
  • "Whyem's DLC" klasörünü, klasör olarak oyun dizinindeki "lml" içerisine atıyorsunuz.
  • Modmanager'de modu listede görüp seçili hale getiriyorsunuz.

Hocam oldu teşekkürler.

1705481660574.png

Bir sorum daha olacak bu videodaki Arthur'un üstündeki siyah giysi whyem's DLC ile mi geliyor. Avcıdan falan baktımda bulamadım. Son bir soru berbere gittiğim zaman yeni şeyler geldiğini gördüm ama 25 tane civarında gelmişti. Sakal uzunluğu 2. seviye uzadıkça artar mı?

Arkadaşlar rehberi güncelledim. Lenny's mod loader'ı anlatmayı unutmuşum, o yüzden bazı arkadaşlar sıkıntı yaşamış. Gerekli modlar kısmında güncelleme yaptım. @borusan12 WHY'em DLC modu kısmına sizin kurulum talimatlarınızı da ekliyorum, örnek olması açısından.

Hocam oldu teşekkürler.

Eki Görüntüle 2087084

Bir sorum daha olacak bu videodaki Arthur'un üstündeki siyah giysi whyem's DLC ile mi geliyor. Avcıdan falan baktımda bulamadım. Son bir soru berbere gittiğim zaman yeni şeyler geldiğini gördüm ama 25 tane civarında gelmişti. Sakal uzunluğu 2. seviye uzadıkça artar mı?
hocam o giysi oyunda olan bir kıyafet diye biliyorum. Yalnızca kolları kıvrılmamış.

Arkadaşlar rehberi güncelledim. Lenny's mod loader'ı anlatmayı unutmuşum, o yüzden bazı arkadaşlar sıkıntı yaşamış. Gerekli modlar kısmında güncelleme yaptım. @borusan12 WHY'em DLC modu kısmına sizin kurulum talimatlarınızı da ekliyorum, örnek olması açısından.

hocam o giysi oyunda olan bir kıyafet diye biliyorum. Yalnızca kolları kıvrılmamış.
Hocam videolarda bazen görüyorum Arthur ile New Austin'e gidiyorlar. Onlarda mod ile mi?

Elinize sağlık hocam bende mod kurmayı kendi başıma öğrenmiştim İngilizce kaynaklardan. YouTube'da da çok fazla böyle içerik yok YouTube video bile çekebilirsiniz çok kaliteli olmuş...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı