Devastator III alınır mı?

Bütçe
300

Gojou Satoru

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Kısıtlı bütçem sebebi ile çok iyi şeylere bakamıyorum. Gezinirken devastator 3 karşıma çıktı ve indirimli bir fiyatı var. Eğer onay verirseniz almak istiyorum. Sizce alınır mı?

Bütçeniz fazla ise Razer Cynosa V2 bakabilirsiniz.

Hepsiburada kampanyasını kullanmadıysanız bütçenize göre en iyileri bu bence hocam. Razer 330TL, Corsair K55 310TL, Cooler Master MK110 270TL'ye geliyor. Ancak kampanyayı kullandıysanız ve 380-360TL'ye çıkamayacaksanız 320TL'ye MK110 almak daha mantıklı bence.

Fare lazım bu yüzden mecburen kullanacağım. Ama fareyi ilerleyen zamanda değiştirebilirim. Farenin neyi kötü bu arada? DPI hızı ile ilgili bir durum mu?

Daha önce Hepsiburada kullanmadım. Bu yüzden kampanya nedir ne değildir bilemiyorum. Ama bana fare de lazım olduğu için ve bütçem sınırlı olduğu için bu tekliflere bakamayacagim maalesef. Fakat klavye alacak bir dostum vardı, önerileriniz onun işine yaradı . Corsair klavyeyi sipariş verdi. Öneriniz için teşekkürler.

Ergonomisi kötü. Hele CS:GO falan oynayacaksan kullanma direkt sat.

Valorant oynuyorum bilgisayarda. Bu biraz kötü oldu. O zaman şöyle bir soru sorayım. 300 TL bütçe de klavye-mouse öneriniz var mı? Eğer bulabilecekseniz 350 de olabilir.

Anladım. Teşekkür ederim yardımlarınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…