Devden kaçan Lethal Company videosu nereden bulunur?

485936

Hectopat
Bir lethal Company klipi vardı. Adam geminin çevresindeydi ve sonrasında devi görüyordu böyle bağıra bağıra korkmuş bir şekilde kaçıyordu. Sonra dev onu tutunca adam flaşı patlatıp kaçıyordu. Bağırışmalar falan vardı. Klibi bulabilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir lethal Company klipi vardı. Adam geminin çevresindeydi ve sonrasında devi görüyordu böyle bağıra bağıra korkmuş bir şekilde kaçıyordu. Sonra dev onu tutunca adam flaşı patlatıp kaçıyordu. Bağırışmalar falan vardı. Klibi bulabilen var mı?
Bunu anlatarak bulamazsın ama klibi ilk gördüğün tarihi falan hatırlıyorsan. Youtube'a best Lethal company moments yazıp. O tarihe yakın olan videoları tarayarak bir ihtimal bulabilirsin.

Bunu anlatarak bulamazsın ama klibi ilk gördüğün tarihi falan hatırlıyorsan. Youtube'a best Lethal company moments yazıp. O tarihe yakın olan videoları tarayarak bir ihtimal bulabilirsin.
Hocam ne zaman çok hatırlamıyorum 6-7 ay olmuştur herhalde ama o videoda ne zaman yayımlanmıştır bilmiyorum. Neyse bakarım ben.

Bu olabilir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yok ya hocam. Geminin etrafında geçiyordu. Sağ sola giderek devin aklını karıştırıyordu bayağı bağırıyordu oynayan adam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı