CS2 şu an oynanır mı?

Merhaba. Uzun zamandır oynamadım, hileler falan aşırı fazla geliyordu. Şu an oynanabilir durumda mı? Günde birkaç saat oynamak için.
Bu oyuna en başından başlamak tam bir zulüm. Çok çabuk ölünüyor ve bu zamanla oynanarak düzeltilecek bir şey. Ben çoğu zaman bu sürece sabredemedim ve çok kez sildim. Hikayeli oyunlar candır.

Deli eder strese sokar hilesiz oynayacaksan kafayı yersin.
Tam anlamıyla uzak durulması gereken oyun.
Birileri yine legit geliyor yazmış sonuçta hileci hileyi kökleyip kazanacağın maçı elinden alıyor mu alıyor boşa zaman kaybı.
Ücretsiz olup hilecilere yönelik hiçbir işlem yapmayan yer yüzünde tek oyun.
CS 1.6’daki anti-cheat pluginleri VAC-Live’dan daha isabetli çalışıyor o kadar basit ki admin şart değil herhangi birinin yazdığı plugin hileciyi otomatik yasaklıyor.

Hile olmadan oynayamayan kolsuz arkadaşlari dinleme, hem kendileri hile açar hem oyun hile dolu der celiskiye bak. 7-8 yıldır cs oynuyorum seçkin hesaplarimin hiçbirinde ağır hile denk geldiğini hatirlamam. Free'de bir zahmet hile olsun, seçkin oyun modunda da hile var diyorlar ancak ben yoldaş için konusuyorum zaten. 1 tane hile denk gelecegini sanmıyorum yoldasta.

Bu konuyu okuyan arkadaşlar kolsuz hilecilerin mesajını okuyup yanlis algiya kapilmasin. Guven faktörünüz iyi ve primesanız çok dert değil hile sorunu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı