Devianart sitesine girince çıkan şeyler virüs mü?

Katılım
12 Temmuz 2020
Mesajlar
5.469
Çözümler
25
Yer
Nazilli.
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat'ta gezinmek.
1618249041293.png


Bunlar nedir arkadaşlar? Pop-up mı? Kaspersky'da tam tarama yapınca bir şey çıkmıyor ayrıca bunlar tehlikeli mi?
Not: Devianart sitesine girince bunlar çıkıyor.
@Yener K.
 
Son düzenleme:
Eki Görüntüle 971220

Bunlar nedir arkadaşlar? Pop-up mı? Kaspersky'da tam tarama yapınca bir şey çıkmıyor ayrıca bunlar tehlikeli mi?
Not: Devianart sitesine girince bunlar çıkıyor.
@Yener K.
" Potansiyel olarak istenmeyen program veya potansiyel olarak istenmeyen uygulama, kullanıcının istenmeyen olarak algılayabileceği bir yazılımdır. Güvenlik ve ebeveyn kontrolü ürünleri tarafından öznel bir etiketleme kriteri olarak kullanılır. " Kaynak: Vikipedi

Sitede MalwareBytes tarafından önerilmeyen bir program mevcutmuş veya Tarayıcıya başka siteden de bulaşmış olabilir. Umarım bilgisi olan birisi yardımcı olur iyi günler.
 
" Potansiyel olarak istenmeyen program veya potansiyel olarak istenmeyen uygulama, kullanıcının istenmeyen olarak algılayabileceği bir yazılımdır. Güvenlik ve ebeveyn kontrolü ürünleri tarafından öznel bir etiketleme kriteri olarak kullanılır. " kaynak: Vikipedi.

Sitede Malwarebytes tarafından önerilmeyen bir program mevcutmuş veya tarayıcıya başka siteden de bulaşmış olabilir. Umarım bilgisi olan birisi yardımcı olur iyi günler.

Teşekkür ederim hocam.
 
İstenmeyen şeyler olarak algılamış hocam. Güvenilir site. Sadece bakarsanız, oradan oraya gitmezseniz zararlı yazılım giremez.
 
Sadece o siteye girince çıkmaması lazım. Site içeriğinde zararlı da mevcut zararsız da, site zararsız kısaca.
Tespit edilenler senkrondan kaynaklı silsen de tekrar gelecektir. Uzantı ve geçmişi temizleyip senkron ayaralarını düzeltin.
 

Geri
Yukarı