S sapkaliadam02 Femtopat Katılım 23 Mayıs 2024 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Haziran 2024 #1 Up_param dosyasını incelerken böyle bir resim buldum. Normalde GSI ROM atarken en fazla bootloop'a girdi cihaz, bu uyarı ekranını görünce biraz korktum, bu ekran neden gelir ve düzeltilebilir mi, nasıl? Model: M12. @Heribert Yavuz
Up_param dosyasını incelerken böyle bir resim buldum. Normalde GSI ROM atarken en fazla bootloop'a girdi cihaz, bu uyarı ekranını görünce biraz korktum, bu ekran neden gelir ve düzeltilebilir mi, nasıl? Model: M12. @Heribert Yavuz
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.193 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 30 Haziran 2024 #2 Stock ROM atın. Cihaz rescue moduna düşmüş. Son düzenleme: 30 Haziran 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS S sapkaliadam02 Femtopat Katılım 23 Mayıs 2024 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Haziran 2024 #3 Heribert Yavuz dedi: Stock ROM atın. Genişletmek için tıkla... Stock ROM atılınca düzeliyor mu hata yok sadece telefona ciddi bir şey oluyor sanıp korkup foruma sordum ( hocam jet gibisiniz vallaha ) Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: Stock ROM atın. Genişletmek için tıkla... Stock ROM atılınca düzeliyor mu hata yok sadece telefona ciddi bir şey oluyor sanıp korkup foruma sordum ( hocam jet gibisiniz vallaha )
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.193 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 30 Haziran 2024 #4 sapkaliadam02 dedi: Stock ROM atılınca düzeliyor mu hata bende hata yok sadece telefona ciddi bir şey oluyor sanıp korkup foruma sordum ( hocam jet gibisiniz vallaha ) Genişletmek için tıkla... Düzelir. Rescue moda düşmüş sadece. Artı 0 Eksi
sapkaliadam02 dedi: Stock ROM atılınca düzeliyor mu hata bende hata yok sadece telefona ciddi bir şey oluyor sanıp korkup foruma sordum ( hocam jet gibisiniz vallaha ) Genişletmek için tıkla... Düzelir. Rescue moda düşmüş sadece.