"Device Missing or Boot Failed" Sorunu

dlphnsea

Kilopat
"Device Missing or Boot Failed.
Insert Recovery Media and Hit any key
Then Select 'Boot Manager' to choose a new Boot Device or to Boot Recovery Media"
Bilgisayarımın verdiği hata bu. Gece açık kalmış, ben de uyumuşum. Uyuduğum için bilgisayarı görmedim. Kalktığımda ekranda bu hata vardı. Ne yapmalıyım? Problem neden kaynaklanıyor olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD'yi okuyamıyor gibi gözüküyor. BIOS'a girip Boot Priority Manager kısmında eğer UEFI kurulum yaptıysan en üstte Windows Boot Manager, eğer UEFI kurulum yapmasından en üstte Windows'un kurulu olduğu diskin olmasına dikkat et. Eğer sorun hala devam ediyorsa low level format at.

HDD'yi okuyamıyor gibi gözüküyor. BIOS'a girip Boot Priority Manager kısmında eğer UEFI kurulum yaptıysan en üstte Windows Boot Manager, eğer UEFI kurulum yapmasından en üstte Windows'un kurulu olduğu diskin olmasına dikkat et. Eğer sorun hala devam ediyorsa low level format at.

Diski başka bir bilgisayarda da denedim onda da aynı hatayı verdi. En üste çekip Legacy'e aldım boot ayarını SSD'de böyle bir problem oluşuyor. Low level format nasıl atılıyor bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı