Devil May Cry 5 bex 64 Hatası

malesef
şu an oyunu çalıştırıyorum ama şöyle bir sorun var bende bütün sistem amd ama ekran zırıltılı bir şekilde kasılıp kalıyor reset atmak zorunda kalıyorum ve bu maalesef ki eski yeni bütün oyunlarda oluyor çok araştırdım wattman ayarları diye bir durum söz konusu ama bende ayarlar şu şekilde çıkıyor el ile ayarlamayı maalesef yapamıyorum ben
bu resimdeki watt man ayarları nasıl yapılandırılıyor izlediğim videolarda kısım kısım yükseltilip alçaltılacak yerler var ama bende hepsi aynı yerde kafamı çok karıştırıyor bir yardım ederseniz çok minnettar kalırım şimdiden teşekkür ederim ilginiz için
bu arada ekran kartımın modeli r9 280 xfx 3 gb 384 bit
resident evil 5 gibi kıytırık oyunlarda bile bu hatayı veriyor pc kasılıp kalıyor bir seferinde bu sorun yüzünden hdd 500 gb zarar gördü yeni aldım durum aynı
wattman ayarları hakknda videolarda pek açıklama yapılmıyor mesela youtube üzerindeki videolarda ayarlar kısmından global ayarlara giren arkadaşlardaki simgeler çok farklı bende olan görünüm fotoğraftaki gibi maalesef yani ayarları biraz fazla kaçırıp ta ekran kartına zarar veririm diye korkuyorum işlemcim de seidon marka giriş sistemi sıvı soğutma kullanıyorum ama nedense bilgisayarımdan hiç memnun değilim lütfen bir yardımcı olursanız çok sevinirim ilginiz ve alakanız için çok teşekkür ederim

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    280,4 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleme:
ve son bir sorum olacak power supply markam cooler master 600 w gold sertifikalı acaba power mı yeterli değil bu sisteme bende dwd writer yok sadece hdd işlemci anakart klavye mouse ekran kartı var ölçümlerde 520 watt diyor yeterli gibi görünüyor ama sonuç hüsran maalesef
ama sadece devil may cry oyunum korsan resident evil 5 orjinal onda da aynı hatayı alıyorum
ben
teşekkür ederim yinede sağolun
wattman ayarları nasıl yapılıyor onun hakknda bilgi veremez misiniz ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı