Devil May Cry 5 EZFRD64.dll hatası

Daha fazla  
Herkese merhaba.

Karşılaştığım sorun şu şekilde: DMC 5 oyunu açıyorum sorun yok gamepadi takıyorum oyun donuyor ve kapanıyor sonra tekrara açmak istediğimde açılır gibi olup kapanıyor. Olay görüntülüyecisinden soruna bakıyorum yukarıya yazdığım DLL hatasını veriyor DLL'yi değiştirdim sorun devam ediyor. Gamepad Driver'ını tekrar kuruyorum DMC 5 açılıyor Game padi takıyorum gene donuyor ve aynı hatayı gösteriyor olay görüntüleyicisi.

Son düzenleyen: Moderatör:
rapor çıkaramadım ama ekran görüntüsü yeterli olur sanırım

Dosya Ekleri

• resim_2021-08-11_224405.png
    resim_2021-08-11_224405.png
    125,5 KB · Görüntüleme: 55
Herkese merhaba.

Karşılaştığım sorun şu şekilde: DMC 5 oyunu açıyorum sorun yok gamepadi takıyorum oyun donuyor ve kapanıyor sonra tekrara açmak istediğimde açılır gibi olup kapanıyor. Olay görüntülüyecisinden soruna bakıyorum yukarıya yazdığım DLL hatasını veriyor DLL'yi değiştirdim sorun devam ediyor. Gamepad Driver'ını tekrar kuruyorum DMC 5 açılıyor Game padi takıyorum gene donuyor ve aynı hatayı gösteriyor olay görüntüleyicisi.

Oyun orijinal mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı