Devil May Cry HD Collection Steam de var hocam bakabilirsiniz.DMC ana oyundan bağımsız olduğu için hangisine önce başlamam farketmez değil mi?
Hocam oyunlarını nerden alabilirim?
Devil May Cry HD Collection Steam de var hocam bakabilirsiniz.DMC ana oyundan bağımsız olduğu için hangisine önce başlamam farketmez değil mi?
Hocam oyunlarını nerden alabilirim?
Doğru hocam. Bence her DMC oyunu süper. 2013 olan hariç.Çıkış sırasına göre mi yoksa hikayesine mi?
Doğru mu bu?Devil May Cry serisi hangi sırayla oynanmalı?
Devil May Cry serisini sıfırdan oynamak istiyorum ama ilk hangisini oynayacağımdan emin değilim. Hikaye sırası karmaşık biraz. İlk 3 oyunu oynamadan yani Devil May Cry HD Collection'a girmeden normal 2013 çıkan Devil May Cry oyununu oynasam hikayede kopma yaşar mıyım? Umarım derdimi...www.technopat.net
2de ne var ki hocam?
Devil May Cry HD Collection Steam de var hocam bakabilirsiniz.
Yani siz bilirsiniz.Keyini alsam olur mu?
Yani siz bilirsiniz.
Hocam direk cüzdan kodu alsanız daha iyi olmaz mı?Hocam keyde İtemsatış'ın direk kendisi ilan koymuş ama güvenilirdir değil mi?
Öyle pahalıya gelmiyor mu hocam keye göre?Hocam direk cüzdan kodu alsanız daha iyi olmaz mı?
Hocam itemsatış gibi siteler güvenilir gelmiyor bana o yüzden.Öyle pahalıya gelmiyor mu hocam keye göre?
Gayet güvenilir hocam satıcıya dikkat ederek kuralları bilerek alışveriş yaparsanız sorun yaşamassınız çok kullandım ve daha ucuza geliyor.Hocam itemsatış gibi siteler güvenilir gelmiyor bana o yüzden.
Usta oyun hiç sarmadı ya.Hocam itemsatış gibi siteler güvenilir gelmiyor bana o yüzden.
Cidden mi?Gayet güvenilir hocam satıcıya dikkat ederek kuralları bilerek alışveriş yaparsanız sorun yaşamassınız çok kullandım ve daha ucuza geliyor.
Usta oyun hiç sarmadı ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.