Devil May Cry hikaye sırası nedir?

Ephie

Decapat
Daha fazla  
DMC serisine başlamak istiyorum ama hangisinden başlamalıyım Steam üzerindeki serilerden anlamadım. Franchise adında bir paket var 3 oyun var içerisinde oradaki oyunlardan mı başlamalıyım? Hikaye sırasını öğrenmem gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
DMC serisine başlamak istiyorum ama hangisinden başlamalıyım Steam üzerindeki serilerden anlamadım. Franchise adında bir paket var 3 oyun var içerisinde oradaki oyunlardan mı başlamalıyım? Hikaye sırasını öğrenmem gerek.
Hikaye sırası şu şekilde:
DMC 3
DMC 1
DMC 2
DMC 4
DMC 5

-Dante karakterinin yaşıda aynı oranda ilerlemekte. Tabi DMC 3'ten sonra 1 ve 2'yi oynamanız cidden zor, ilk oyun ortalama kaçarken 2. oyun kötü olarak anılır ama DMC 3'e göre çok sönük kalıyorlar ne yazıkki. O konuda uyarıyım.
-Hikaye konusunda her ne kadar bu tarz bir sıralanış olsada temelinde her oyun başka bir olay örgüsüne sahip. 3 ile 1 arasında bir mantık var en bariz hatırladığım. 4'te ise "Yıllar yıllar sonra." kafası bir durum var, 5'te aynı tarz gitmekte.

-Ekstra olarak Mangalar var, hikayeyi dahada detaylandıran ve anlatan.

-DMC Devil May Cry ise komple alakasız bir oyun.

DMC 3
DMC 1
DMC 2
DMC 4
DMC 5

Dante karakterinin yaşıda aynı oranda ilerlemekte. Tabii DMC 3'ten sonra 1 ve 2'yi oynamanız cidden zor, ilk oyun ortalama kaçarken 2. oyun kötü olarak anılır ama DMC 3'e göre çok sönük kalıyorlar ne yazık ki. O konuda uyarıyım.
Hikaye konusunda her ne kadar bu tarz bir sıralanış olsa da temelinde her oyun başka bir olay örgüsüne sahip. 3 ile 1 arasında bir mantık var en bariz hatırladığım. 4'te ise "yıllar yıllar sonra." kafası bir durum var, 5'te aynı tarz gitmekte.

Ben oyunu PC de oynayamadım la bu kadar kötü bir PC portu görmedim ben tam ekran olmuyor tuşlar çok garip kütüphane de duruyor öyle bu oyunu PC de oynamak ölüm sanırım 3 ve 4'dü.

Ben oyunu PC de oynayamadım la bu kadar kötü bir PC portu görmedim ben tam ekran olmuyor tuşlar çok garip kütüphane de duruyor öyle bu oyunu PC de oynamak ölüm sanırım 3 ve 4'dü.
O konuda birşey diyemem ama "HD Collection" olan versiyonlarda DMC 3 bazı konularda tazelenmiş ve yenilenmiş. DMC 4 ise berbat bir durumda, şahsen oynadım yinede iki oyunuda ve tekrar oynarım.

Kontrolcü ile oynamanızı tavsiye ederim, çok daha iyi oluyor.

DMC 3
DMC 1
DMC 2
DMC 4
DMC 5

-Dante karakterinin yaşıda aynı oranda ilerlemekte. Tabi DMC 3'ten sonra 1 ve 2'yi oynamanız cidden zor, ilk oyun ortalama kaçarken 2. oyun kötü olarak anılır ama DMC 3'e göre çok sönük kalıyorlar ne yazıkki. O konuda uyarıyım.
-Hikaye konusunda her ne kadar bu tarz bir sıralanış olsada temelinde her oyun başka bir olay örgüsüne sahip. 3 ile 1 arasında bir mantık var en bariz hatırladığım. 4'te ise "Yıllar yıllar sonra." kafası bir durum var, 5'te aynı tarz gitmekte.

Bende Devil May Cry 2 seviyorum. Oyunda dante müthiş hareketler yapıyor.

Bende Devil May Cry 2 seviyorum. Oyunda dante müthiş hareketler yapıyor.
Şahsen DMC 1 ve 2'yi oynayamadım. O eski tarz bulmaca dolu Resident Evil tarzını pek sevmiyorum. O yüzden favorimde DMC 5 olur, 3 yerine.

DMC 3
DMC 1
DMC 2
DMC 4
DMC 5

hd collection ne oluyor peki
teşekkürler bu arada

hd collection ne oluyor peki
teşekkürler bu arada
İlk 3 oyunun Remastered versiyonu desek yanlış olmaz. Tek bir oyun olarak birleştirmişler normalde sadece DMC 3 var PC'de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı