NicksizDEDE
Centipat
Daha fazla
- Geçen AVM gezerken Migros'ta 2500-2700₺ civarında bir kahve makinesi gördüm indirimli fiyatı 1800₺ fiyatı cezbetti tabii beni nete baktım zaten güvenilir sitelerde indirimli fiyat bandından satıyorlar aynı marka ve model.
- 3 cepli kalın polar aldım bir giyim mini mağazandan 2'şer alınca 650 ₺'den 550 ₺'ye indi. İnternette aynı marka geldiğinde de aynı olup çakma olmadığını teyit ettiğim ürün 379₺ idi nette.
- Telefon kırılmaz camı aldım hizalama aparatı ile yapıştırmalı idi kendimiz kolayca yapıştırabiliyoruz 167 ₺'ye aldım yorumlarda gördüm aynısı telefoncuda 600₺ yazıyordu.
Kuş kafesi nette buldum dedim diğer yan ürünleri petshoptan alırım derken kuş hariç her şeyi bugün netten sipariş verdim netten satılsa güvenilir yollar ile ulaştırılsa netten kuşu da sipariş verirdim herhalde diye düşünüyorum.
Zaman zaman kampanya vs. olduğunda gıda ürünleri de aldığım oluyor. Bir mağazadan alır gibi ürünü inceleyemiyoruz (teknoloji fuarını andıran MediaMarkt gibi) veya esnafa girip selam verip muhabbet edip diyalog kuramıyoruz gitgide yalnızlaşıyoruz sanallaşıyoruz sohbetlerimiz bile sanal ortamda artık (Kick, Twitch, TikTok canlı sohbet gibi)...
Yakın zamanda ev boyadım boyayı esnaftan aldım; eğer aracım olsa boya türlerinden anlasam onu dahi internetten alırdım
Bir esnafa selam verip muhabbet edip soru sorup akıl danışarak alışveriş yapmak insanların sosyal varlıklar olması açısından güzel bir şey ama düşük fiyat politikası, ürün bilgileri şeffaflığı, kargoda arızalı gelirse kolay iade seçeneği, objektif sadece ürünü alanların müşteri yorumu vs. sebebiyle her şeyi internet üzerinden almaya doğru evriliyoruz.
Rezervuar blogu, çamaşır deterjanı ve organik tereyağı-bal bile internetten aldım...
Sizin netten aldığınız en ilginç şey nedir fikirleriniz nelerdir?
Son düzenleme: