İnternetten alışveriş yapmak çok iyi bir şey

İnternetten sakın ama sakın kıyafet alma yemin ederimki bu durumu 3 kere yaşadım bir sweat sipariş ediyorum tamammı bedenimi biliyorum hatta bir büyüğünü seçiyorum gel velakin fotoğrafta büyük kalıplı gösteriyor ama bana gelen 11 12 yaşındaki çocukların boyu gibi bir sweat getiriyorlar özellikle adama soruyorum ben şu kilodayım boyum şu kadar diyorum bana m öneriyor ama l getiriyorum yok yani sanki XS getirmişler onu diyeceğim sakın kıyafet alma pişman olursun dene gör al.

@PyreXx, kıyafet, ayakkabı vb. gibi ürünleri görerek satın almayı tercih ediyorum. Sonuçta her kıyafet herkese uymayabiliyor. Markadan markaya göre değişkenlik gösteriyor. Görerek almak en iyisi.

@PyreXx, kıyafet, ayakkabı vb. gibi ürünleri görerek satın almayı tercih ediyorum. Sonuçta her kıyafet herkese uymayabiliyor. Markadan markaya göre değişkenlik gösteriyor. Görerek almak en iyisi.

Aynen öyle dostum bende akıllandım artık gideceğim göreceğim deneyeceğim beğendimi alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetten aldığım ürünlerin %70'i hasarlı geliyor. Aldığım şirket Amazon bile olsa hasarlı teslim edilen ürünler ile çok karşılaştım, bu sorun olmasa güzel evet.

Not: Ürünlerin hasarlı olduğunu belirtince ürünün fiyatı çok yüksek değil ise direkt olarak uğraştırmayıp yeni ürün siparişi giriyorlar hesaba. Yani bu durum kullanıcıyı mağdur etmiyor. Ürünün fiyatı yüksek ise de ellerinden geleni yapıyorlar.

Yüzyüze alışveriş yapmanın en güzel yanı ürüne direk sahip olmanız, kargo süreci yok mis gibi.

İnternetten pahalı bir ürün aldıktan sonra o kargoyu beklerken zaman geçmiyor, hele bir de hasarlı geldi mi oh müthiş bir deneyim.

Ben daha geçen gün bot sipariş ettim. Mağazaya gidip uğraşıp kendimi yorup bir de biraz daha pahalıya alacağıma 2-3 gün geç gelsin daha iyi. Bir de sitelerin yaptığı kampanyaları çoğu esnaf yapmıyor bile. Telefon alırken, sandalye alırken, ev eşyası alırken bile internetten almaya başladık iyice. Bence çok iyi bir şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı