Devlet hastahanesinde burun ameliyatı olmak mantıklı mı?

Hastaneden çok doktora bağlı. Devlet hastanelerinde çok iyi doktorlar olabiliyor. Binlerce lira alıp, insanları mağdur eden özel hastane doktorları da olabiliyor. En iyisi doktorları araştırmak. Alanında uzman olanlara bakmak lazım.

Değil. Üstte kısa açıklaması var.
Sizin bulunduğunuz mevkide hastaneler kötü diye her yerde öyle olacak değil. Evet, ben de sevmem devlet hastanelerini kimisi berbat oluyor fakat iyi denk gelenleri de oluyor. Durumu olmayanların seçeneği bile yok.

Ayrıca nasıl doktora bağlı değil? Ameliyatınızı hemşireler mi yapıyor? Herhalde doktora bağlı. Canımızı teslim ediyoruz sonuçta. Alanında ne kadar başarılı ve uzman olursa o kadar iyi. Hemşirenin de kötüsü en fazla işini yapar, gece siz uyurken serumunuza zehir katacak hali yok.

Tabii bu virüs ortamında imkan var ise kesinlikle özel hastaneye gidilmesinden yanayım. Orası ayrı.

Son düzenleme:

Ben ozelde oldum, 13 bin lira aldilar, ama ne agri ne aci cektim. 2. Gunde tamponlari cikarinca hicbiseyim kalmamisti.

Bu tamamen doktorla ilgili dostum, iyi bir doktorsa sikinti olmaz.

Ozelle devlet arasindaki farkta sudur, ozelde farkli tampon kullaniyorlar devlette farkli. Biri acisiyla omrunden 10 yil aliyor digeri igne acisiyla esit. Yani doktor iyiyse 2 sindede olabilirsin tek fark ameliyat sonrasi cektigin aci olur

Acıya ciddi derecede dayanıklıyım o sıkıntı olmaz fakat devlet dedikleri kadar kötü değildir diye umuyorum. 13K gibi miktarlar param olsa da vermem. Doktor iyiyse sıkıntı olmuyor anladığım kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…