Devlet hastanesi nereye şikayet edilir?

WolreaG

Hectopat
Katılım
1 Şubat 2022
Mesajlar
3.724
Makaleler
3
Çözümler
1
Yer
İzmir/Urla
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GT 730, 8 GB RAM, i5-4590
Cinsiyet
Erkek
Kulağım şişiyor ve çok kötü bir halde. Şubatta gittik 1 hafta sonra kontrole gel dediler tarih Şubat 15. Sonra iki hafta sonra yani Şubat 27sinde gel dediler gittik, İzmir Devlet Hastanesi'ne. Dediler ki ameliyat için arayacağız şubat sonu mart başında. Aramadılar, kulağım yine şişti ve bugüne kadar sorun yoktu, onlar aramadıkları gelin demedikleri için şişti ve bunun acısını ben çekiyorum. Devlet hastanesine ne yapmam lazım? Ben bu acıyı onların yüzünden çekiyorum ve bunun bir cevabı olmalı, benim acım o doktorlar o hastane yüzünden var.
 
Elinde belli kanıtlar varsa dava açmak en mantıklısı.
 
Kulağım şişiyor ve çok kötü bir halde. Şubatta gittik 1 hafta sonra kontrole gel dediler tarih şubat 15. sonra iki hafta sonra yani şubat 27'sinde gel dediler gittik, İzmir devlet hastanesi'ne. Dediler ki ameliyat için arayacağız şubat sonu mart başında. Aramadılar, kulağım yine şişti ve bugüne kadar sorun yoktu, onlar aramadıkları gelin demedikleri için şişti ve bunun acısını ben çekiyorum. Devlet hastanesine ne yapmam lazım? Ben bu acıyı onların yüzünden çekiyorum ve bunun bir cevabı olmalı, benim acım o doktorlar o hastane yüzünden var.

Hocam tam anlayamadım yoğunluk nedeniyle arayamamış olabilirler mi? Hani yer yoktur vs. geçmiş olsun bu arada.
 
Kulağım şişiyor ve çok kötü bir halde. Şubatta gittik 1 hafta sonra kontrole gel dediler tarih şubat 15. Sonra iki hafta sonra yani şubat 27'sinde gel dediler gittik, İzmir Devlet Hastanesi'ne. Dediler ki ameliyat için arayacağız şubat sonu mart başında. Aramadılar, kulağım yine şişti ve bugüne kadar sorun yoktu, onlar aramadıkları gelin demedikleri için şişti ve bunun acısını ben çekiyorum. Devlet hastanesine ne yapmam lazım? Ben bu acıyı onların yüzünden çekiyorum ve bunun bir cevabı olmalı, benim acım o doktorlar o hastane yüzünden var.

Ben de 2 yıl boyunca devlette süründüm tanı koyamadılar. Kaç tane doktor değiştirdim. Bu süreçte işitmemi kaybetmeye başladım ve daha da kötüleştim. Verdikleri ilaçlar yüzünden alerjik reaksiyon dahi geçirdim. Diyeceğim o ki şikayet etsen de bir sonuç alamazsın. Şehir dışına çıkıp özellerde derman aradım. Ne yaşadığını gerçekten anlayabiliyorum.
 

Geri
Yukarı