Devlet kurumlarına girişte 2 adımlı doğrulama açılabilir mi?

shwif

Hectopat
Daha fazla  
Adamlar TC ve şifre ile doğrulama yapılmadan girilebilen saçma sapan sistem yapmışlar. 2 adımlı doğrulama yok. 2 adımlı doğrulama yapmanın bir yolu var mı?

Son düzenleme:
Adamlar T.C. ve şifre ile doğrulama yapılmadan girilebilen saçma sapan sistem yapmışlar. 2 adımlı doğrulama yok. 2 adımlı doğrulama yapmanın bir yolu var mı?

e-Devlet ile giriş yapacaksanız; telefondan e-Devlet'i açıp giriş yaptıktan sonra ayarlar kısmından açabiliyorsunuz.

e-Devlet ile giriş yapacaksanız; telefondan e-Devlet'i açıp giriş yaptıktan sonra ayarlar kısmından açabiliyorsunuz.
Sadece e-devlet değil geçen ÖSYM'ye girmem gerekti TC şifre yazıp girdim şok etti beni. Diğer çoğu kurumda aynı.

Sadece e-Devlet değil geçen ÖSYM'ye girmem gerekti T.C. şifre yazıp girdim şok etti beni. Diğer çoğu kurumda aynı.

Zaten dediğim ayarı yaptığınız zaman e-Devlet ile giriş yaptığınız diğer devlet kurumu sitelerinde de sizden 2 aşamalı doğrulama isteyecek.

Sadece e-Devlet değil geçen ÖSYM'ye girmem gerekti T.C. şifre yazıp girdim şok etti beni. Diğer çoğu kurumda aynı.

2 adımlı doğrulama olsa ne yazar hocam, SMS kodunu Frontend'e gömüyorlar, F12 ile SMS koduna erişiliyordu...

Zaten dediğim ayarı yaptığınız zaman e-Devlet ile giriş yaptığınız diğer devlet kurumu sitelerinde de sizden 2 aşamalı doğrulama isteyecek.
Hocam arkadaşın demek istediği, ÖSYM gibi sitelerin kendi şifreleri de oluyor. Kullanıcı adı zaten sabit ve TC'ye herkes erişebiliyor... Şifreyi bilen-tahmin eden herkes giriş yapabilecek.

Evet e-devlette sıkıntı yok zaten kendilerine özel sayfalar sıkıntı. TC'ler ortada geziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…