Adamlar T.C. ve şifre ile doğrulama yapılmadan girilebilen saçma sapan sistem yapmışlar. 2 adımlı doğrulama yok. 2 adımlı doğrulama yapmanın bir yolu var mı?
Sadece e-devlet değil geçen ÖSYM'ye girmem gerekti TC şifre yazıp girdim şok etti beni. Diğer çoğu kurumda aynı.e-Devlet ile giriş yapacaksanız; telefondan e-Devlet'i açıp giriş yaptıktan sonra ayarlar kısmından açabiliyorsunuz.
Sadece e-Devlet değil geçen ÖSYM'ye girmem gerekti T.C. şifre yazıp girdim şok etti beni. Diğer çoğu kurumda aynı.
Sadece e-Devlet değil geçen ÖSYM'ye girmem gerekti T.C. şifre yazıp girdim şok etti beni. Diğer çoğu kurumda aynı.
Hocam arkadaşın demek istediği, ÖSYM gibi sitelerin kendi şifreleri de oluyor. Kullanıcı adı zaten sabit ve TC'ye herkes erişebiliyor... Şifreyi bilen-tahmin eden herkes giriş yapabilecek.Zaten dediğim ayarı yaptığınız zaman e-Devlet ile giriş yaptığınız diğer devlet kurumu sitelerinde de sizden 2 aşamalı doğrulama isteyecek.
Evet e-devlette sıkıntı yok zaten kendilerine özel sayfalar sıkıntı. TC'ler ortada geziyor.2 adımlı doğrulama olsa ne yazar hocam, SMS kodunu Frontend'e gömüyorlar, F12 ile SMS koduna erişiliyordu...
Hocam arkadaşın demek istediği, ÖSYM gibi sitelerin kendi şifreleri de oluyor. Kullanıcı adı zaten sabit ve TC'ye herkes erişebiliyor... Şifreyi bilen-tahmin eden herkes giriş yapabilecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.