Devlet okulunda spor salonu olması normal mi?

Yer
Türkiye, İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVIDIA GeForce MX230, Intel Core i5-10210U, 8 GB RAM, 512 GB Depolama Alanı, 1366 x 768 Ekran.
Meslek
Öğrenci
Okuluma kayıt için gittiğimde okul bahçesi içinde büyük bir spor salonu gördüm ve çok şaşırdım. Merak edip sorduğumda ücretsiz olduğu söylendi, içine girip baktım ve büyük bir basket sahası vardı. Ayrıca iki katlı olması beni daha çok büyüledi, giriş ve -1 kata sahipti. Siz hiç böyle bir şeye tanık oldunuz mu? Bu normal bir şey mi yoksa ben mi abartıyorum?

rhrh.jpg

Okuluma kayıt için gittiğimde okul bahçesi içinde büyük bir spor salonu gördüm ve çok şaşırdım. Merak edip sorduğumda ücretsiz olduğu söylendi, içine girip baktım ve büyük bir basket sahası vardı. Ayrıca iki katlı olması beni daha çok büyüledi, giriş ve -1 kata sahipti. Siz hiç böyle bir şeye tanık oldunuz mu? Bu normal bir şey mi yoksa ben mi abartıyorum?

Eki Görüntüle 2566657
Çok az olan ancak örnekleri olan bir şey. İlçemdeki Fen Lisesine (zamanında bağlıydı) bağlı bir kapalı spor salonu vardı. Büyük bir basketbol sahası vardı. İhtiyaç olduğunda kullanılması için Tenis sahasına da çevriliyordu. Sonradan belediye bünyesine katılıp spor kursu olarak kullanıyorlar.

Eki Görüntüle 2566657
yüzde 1 lik dilimle bir fene yerleştim bizim okulda sizdekiler kadar imkan verilmemesini halen anlamıyorum , umarım bir gun bizim okulda verilen halısaha sözleri tutulur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı