Devlet okulunda spor salonu olması normal mi?

Okuluma kayıt için gittiğimde okul bahçesi içinde büyük bir spor salonu gördüm ve çok şaşırdım. Merak edip sorduğumda ücretsiz olduğu söylendi, içine girip baktım ve büyük bir basket sahası vardı. Ayrıca iki katlı olması beni daha çok büyüledi, giriş ve -1 kata sahipti. Siz hiç böyle bir şeye tanık oldunuz mu? Bu normal bir şey mi yoksa ben mi abartıyorum?

Eki Görüntüle 2566657
Tabikide normal çoğu okul ekstra bütçeye girmemek için yaptırmıyor.

Sen abartıyorsun.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

Bazı liselerde var çok abartılacak bir şey değil şu an okuduğum lisede var okulun puanı iyiyse spor salonu olma ihtimalide yüksek.
Okulun taban OBP puanı 72, taban LGS puanı ise 256.

Normal kardeşim halısaha bile oluyo bazı okullarda
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.

Çok az olan ancak örnekleri olan bir şey. İlçemdeki Fen Lisesine (zamanında bağlıydı) bağlı bir kapalı spor salonu vardı. Büyük bir basketbol sahası vardı. İhtiyaç olduğunda kullanılması için Tenis sahasına da çevriliyordu. Sonradan belediye bünyesine katılıp spor kursu olarak kullanıyorlar.
Konu hakkında fikir ve düşünceleriniz için teşekkür ederim hocam.

yüzde 1 lik dilimle bir fene yerleştim bizim okulda sizdekiler kadar imkan verilmemesini halen anlamıyorum , umarım bir gun bizim okulda verilen halısaha sözleri tutulur.
Moralinizi bozmayın hocam. Sadece fen lisesinde okuyor olmak bile sizin için bir nimettir.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

Okulun taban OBP puanı 72, taban LGS puanı ise 256.

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.

Konu hakkında fikir ve düşünceleriniz için teşekkür ederim hocam.

Moralinizi bozmayın hocam. Sadece fen lisesinde okuyor olmak bile sizin için bir nimettir.
Keşke olsa ama daha bu sene birçok deneyimli hocamız okulumuzdan ayrıldı yeni hocalara adapte olacagız bakalım artık.

Okuluma kayıt için gittiğimde okul bahçesi içinde büyük bir spor salonu gördüm ve çok şaşırdım. Merak edip sorduğumda ücretsiz olduğu söylendi, içine girip baktım ve büyük bir basket sahası vardı. Ayrıca iki katlı olması beni daha çok büyüledi, giriş ve -1 kata sahipti. Siz hiç böyle bir şeye tanık oldunuz mu? Bu normal bir şey mi yoksa ben mi abartıyorum?

Eki Görüntüle 2566657

Normal. Bizde normal fitness salonu+futsal+basketbol sahası vardı. Fitness salonunu sadece pansiyonda kalanlar kullanabiliyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı