Devlet sosyal yardım için Papara hesabı açtırır mı?

Devlet sosyal yardımı hakkında pek bir bilgim yok, ama bu aşırı dolandırıcı koktu. Devlet neden WhatsApp'dan iletişim kuruyor? Ve ya neden TDK kurallarına aykırı olma yemini etmiş gibi mesaj yazıyor? Ve sesli mesaj?

Sosyalform.co da güzel domainmiş. Tam F/P dolandırıcı domaini.

Ayrıca Papara ne zamandan beri böyle şeylere sponsor oluyor?

Üstüne hesap açmayın demiş, büyük ihtimal size kaçak/illegal bir hesap verip onu kullanmanızı isteyecek.

Boş verin engelleyin. Nereden buluyorsunuz böyle değişik şeyleri?

Sormadan iş yapıyorlar sonra ben uğraşıyorum hocam işte o kadar iş güç arasından kendisinin benim ve kardeşimin T.C.'sini falan vermiş bir de onları kullanabilirler mi acaba?

Sormadan iş yapıyorlar sonra ben uğraşıyorum hocam işte o kadar iş güç arasından kendisinin benim ve kardeşimin T.C.'sini falan vermiş bir de onları kullanabilirler mi acaba?
Sadece T.C. ile bir şey yapabilirler mi emin değilim, ama eğer dolandırıcılardan bir dosya indirdi ise, büyük ihtimal SMS okuma izni olan bir dosya cihaza indirilmiştir, bu şekilde de üzerinize papara hesabı açıp, illegal işlemler için kullanılıp yasal olarak suçu size kilitleyebilirler.

Yok, kesinlikle cihazda herhangi bir dosya giriş-çıkışı bulunmuyor ise sizi rahatsız etmekten fazla, (maddi anlamda en azından) bir işlem yapamayacaklarını düşünüyorum.

Sadece T.C. İle bir şey yapabilirler mi emin değilim, ama eğer dolandırıcılardan bir dosya indirdi ise, büyük ihtimal SMS okuma izni olan bir dosya cihaza indirilmiştir, bu şekilde de üzerinize Papara hesabı açıp, illegal işlemler için kullanılıp yasal olarak suçu size kilitleyebilirler.

Yok, kesinlikle cihazda herhangi bir dosya giriş-çıkışı bulunmuyor ise sizi rahatsız etmekten fazla, (maddi anlamda en azından) bir işlem yapamayacaklarını düşünüyorum.

İncelediğim kadarıyla bir şey indirmemişler sadece T.C. kimlik falan verilmiş işte o kadar sağ olun hocam cevabınız için (zaten indirseler bile en fazla 30bin borcumu öderler :D)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı