Devlet Üniversitesi vs Vakıf Üniversitesi

Evet, 2 yıllık düşünürken başka işlerle uğraşmaya başladım. Kararım değişti yani. Sınava girip puanlar açıklandıktan sonra durum değişir.

Mesela ben burslu kazandım diyelim. Baba parası olup verenler de giriyor. Parayı veren düdüğü çalıyor hesabı gibi bir şey. Öğretim üyelerinin okuduğu okullara baktım. Ancak ODTÜ gibi hocaları ile hemen hemen aynı.
Eğer en iyi iki okul hakkında bile böyle düşünüyorsan çok da konuşulacak bir şey kalmamış demektir, bol şans.

Selam. Ben ODTÜ Elektrik mezunuyum. Bahsi geçen okulların hepsi gayet iyi ve hepsi sana çok iyi fırsatlar sunabilir.

Bunun dışında, okulları akademik başarı açısından değerlendirmek için URAP istatistiklerine bakabilirsin. URAP'a göre Koç TR'nin 1. üniversitesi, ODTÜ 3., İTÜ 5. Eklediğim linklerde alt kırılımları bulabilirsin.

Selam. Ben ODTÜ Elektrik mezunuyum. Bahsi geçen okulların hepsi gayet iyi ve hepsi sana çok iyi fırsatlar sunabilir.

Bunun dışında, okulları akademik başarı açısından değerlendirmek için URAP istatistiklerine bakabilirsin. URAP'a göre Koç TR'nin 1. üniversitesi, ODTÜ 3., İTÜ 5. Eklediğim linklerde alt kırılımları bulabilirsin.
Ben QS Ranking sitesine baktığım zaman en önde ODTÜ gözüküyor. Hangisi gerçek?

Hepsi ve hiçbiri. Bütün istatistikleri bir arada görüp ona göre karar vermek gerek bence hocam.

Benim gönlümde en birinci ODTÜ tabii 😅

Selam hocam bende ODTÜ ee kazandım da benim de şu an bir start up geliştirme aşamasındayım. Siz de öylesiniz sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı