Devletin verdiği test kitapları yeterli olur mu?

ProfesörX

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar devlet bu sene öğrencilere bedava test kitap ve kaynakları dağıttı. Ama bazı arkadaşlarım onun içinde tüm dersler var 3 tanesi 1 kaynak anca eder gibi şeyler söylüyor. Sizce haklılar mı ekstra kaynak alınır mı? Almak da istemiyorum çünkü bitirmiyorum ve üzülüyorum çok pahalılar.

3 Adım kaynaklarından bahsediyorsan Matematik olanı piyasada olan en iyi kaynak olabilir, soru sayısı az, konuyu bilen adam 10 günde diri diri yer o kitapları.

3 Adım kaynaklarından bahsediyorsan Matematik olanı piyasada olan en iyi kaynak olabilir, soru sayısı az, konuyu bilen adam 10 günde diri diri yer o kitapları.

Kastettiğim bu değil idi ama yine de teşekkürler. Söylemek istediğim 3 tane devlet kaynağı 1 olsa anca 1 özel sektör test kitabı eder sözünün doğruluk payı nedir idi.

Kastettiğim bu değil idi ama yine de teşekkürler. Söylemek istediğim 3 tane devlet kaynağı 1 olsa anca 1 özel sektör test kitabı eder sözünün doğruluk payı nedir idi.
Tekrar kitaplarını kasıt ediyorsun sanırım, çok doğru demişler, 1-2 tane kitap anca eder.

Durumun yoksa bu kitaplar yeteri kadar işini görür. Sorular yeni nesil ve müfredata uygun.

Almanıza gerek yok. Öncelikle devletin ücretsiz olarak sunduğu kitapları öğütün. Eğer onları bitirirseniz yenisini alın.

Almanıza gerek yok. Öncelikle devletin ücretsiz olarak sunduğu kitapları öğütün. Eğer onları bitirirseniz yenisini alın.
Konu başına 3-4 test bulunuyor, öğrenip çözecekse mantıksız, önceki yılların kitaplarını 15 güne bitirir zaten.

Bir şey diyeceğim MEB'in sitesinde tüm sınıf ve kademelere ücretsiz yardımcı kaynak diyor ama bize dağıtmadılar. Ben mi eksik okudum acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…