Devour vs Pacify

RHA4ST

Hectopat
Arkadaşlar, çok kararsız kaldım ve sizlerin de fikrini almak istedim. Sizce Devour mu daha korkunç yoksa Pacify mi? Kafam çok karışık ve hangisini alsam diye düşünüyorum. İndirim bitmeden sahip olmak istediğimden telaşlıyım da sizce The Forest ve Pacify almak mı daha iyi yoksa Devour almak mı? Hangisinin oynanışı daha eğlenceli ve zevkli?

Son düzenleyen: Moderatör:
Birden fazla olursa daha iyi olur. Ben şahsen Pacify oyununu kalitesiz buluyorum.
Anladım teşekkür ederim bilgi için bence de pacify daha çok beta da kalmış ve az görevli bir oyuna benziyor

Devour almışken (54 TL), Pacify zaten 10 liralık oyun hocam ikisini de alın bu kadar düşünmenize gerek yok.

Hocam bende onu düşündüm de bazı sıkıntılardan dolayı yine de cevabınız için teşekkür ederim ❤

Anladım teşekkür ederim bilgi için bence de pacify daha çok beta da kalmış ve az görevli bir oyuna benziyor

Hocam bende onu düşündüm de bazı sıkıntılardan dolayı yine de cevabınız için teşekkür ederim ❤
Rica ederim, çok uçuk fiyatta oyunlar olsa düşünmenizi anlarımda, 10 lira fark yani hiç olmadı iade edersiniz. Ben de ikisini oynadım ama pacify arkadaş ortamıyla her ne kadar bir süre eğlendirsede çok kötü bana kalırsa.

Rica ederim, çok uçuk fiyatta oyunlar olsa düşünmenizi anlarımda, 10 lira fark yani hiç olmadı iade edersiniz. Ben de ikisini oynadım ama Pacify arkadaş ortamıyla her ne kadar bir süre eğlendirsede çok kötü bana kalırsa.

Evet aslında haklısın. Bana göre de Pacify biraz daha beta sürümü gibi duruyor bende pek alışamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı