Devre nasıl yapılır?

teaz

Hectopat
Daha fazla  
Çok yapmak istiyorum. Masamın bir köşesine yapıştıracağım.

IMG_20240725_175431.jpg

Switchin altındaki 2 adet pin bulunuyor, bu pinleri kasanın ön kısmındaki açma kapama tuşunun bağlı olduğu kablo yani Power SW kablosunun "-" ve "+" olan uçlarını söküp, çıkan bakır iletken kabloyu o pinlerle kaynaştırarak yapabilirsiniz.

Attığınız üründe kablo önceden kaynaştırılmış olabilir, ben "sıfırdan nasıl yapılır?" şeklinde anlattım.

Switchin altındaki 2 adet pin bulunuyor, bu pinleri kasanın ön kısmındaki açma kapama tuşunun bağlı olduğu kablo yani Power SW kablosunun "-" ve "+" olan uçlarını söküp, çıkan bakır iletken kabloyu o pinlerle kaynaştırarak yapabilirsiniz.

Ama ben ikisini de kullanmak istiyorsam ne yapmam lazım?

Attığınız üründe kablo önceden kaynaştırılmış olabilir, "ben sıfırdan nasıl yapılır?" şeklinde anlattım.

Ve dediğin kabloyu ve switchi nereden alabilirim? Ben direkt kendim yapmak istiyoeum satın almak istemiyorum.

Anakartınızda Power SW kısmında, sadece bir tanesi için mevcut.

Fakat hem Power SW çoklayıcı, hem de Power SW kablosu alırsanız, durum çözülür.

Aşağıya bıraktığım linkte, Power SW çoklayıcı mevcut.

Ve dediğin kabloyu ve switchi nereden alabilirim? Ben direkt kendim yapmak istiyoeum satın almak istemiyorum.

Dediğim Power SW kablosu, aldığınız PSU içerisinde çıkıyor zaten. Siz ikisini de yapmak istediğinizi söylediniz, bu yüzden bir tane daha almanız gerekiyor.

Aşağıdaki linkte, Power SW kablosu var.

Switchler tekli halde satılıyor.

Hocam benim önerim, gerek yok uğraşmayın. AliExpress'te falan ucuza kapatırsınız, gerek yok.

Not: Linkler temsilidir, ucuz pahalı olup olmamasına bakmadım, daha ucuz varsa alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı