Devre temizleyici kontak sprey AM4 işlemci soketine sıkılır mı?

Anakartı satmadan önce ben de sokete macun kaçırmıştım ve kontak sprey yardımıyla temizleyip sattım. Alıcı bana sorunlu bu kart diye geri dönüş yapmadığına göre herhangi bir problem olacağını sanmıyorum.

PC'nizi elle- fırçayla temizleyerek zaten riske atmış oluyorsunuz bir bakıma.
PC, TV vb. temizlemenin en kolay ve sağlıklı yolu bu tarz bir kompresör alıp tozunu almanız.
Yıllardır linkini verdiğim kompresörü kullanıyorum. PC 1-2 ayda dozdan görünmüyor, fan sayısı da fazla olduğu için daha fazla toz çekiyor. Kasayı balkona çıkarmamla tozunu almam 5 dakika bile sürmüyor. Ve elle temizlemekten çok daha temiz oluyor.

Önceki sayfada linkini verdiğim sprey ile sadece eski macunları temizlemek için, onun dışında donanımların herhangi bir yerine sıkmanızı tavsiye etmem.

PC'nizi elle- fırçayla temizleyerek zaten riske atmış oluyorsunuz bir bakıma.
PC, TV vb. temizlemenin en kolay ve sağlıklı yolu bu tarz bir kompresör alıp tozunu almanız.
Yıllardır linkini verdiğim kompresörü kullanıyorum. PC 1-2 ayda dozdan görünmüyor, fan sayısı da fazla olduğu için daha fazla toz çekiyor. Kasayı balkona çıkarmamla tozunu almam 5 dakika bile sürmüyor. Ve elle temizlemekten çok daha temiz oluyor.

Önceki sayfada linkini verdiğim sprey ile sadece eski macunları temizlemek için, onun dışında donanımların herhangi bir yerine sıkmanızı tavsiye etmem.
Link kırık modeli nedir acaba?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı