Devrelerde oluşan 'eskimiş' görüntüyü nasıl giderebilirim?

odennisb

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba. Öncelikle ben yeni bir donanım aldım ve bu donanımın üzerindeki dirençler, transistörler vs eskimiş gibi gözüküyor. Hani yeni lehim yapılan devreler vardır ya onlar gibi gözükmesini istiyorum. Acaba ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar herkese merhaba. Öncelikle ben yeni bir donanım aldım ve bu donanımın üzerindeki dirençler, transistörler vs eskimiş gibi gözüküyor. Hani yeni lehim yapılan devreler vardır ya onlar gibi gözükmesini istiyorum. Acaba ne yapabilirim?

Ne donanımı aldınız nasıl aldınız?

Oksitlenme olmadığı sürece sıkıntı olmaz. Contact sprey kullanabilirsiniz.

Hocam saf alkol ile temizleyebilirsin.

Kimseyi zan altında bırakmak istemem ama eğer satmak istediğiniz eski bir ürünün eskimiş görüntüsünü kaybetmek için sorduysanız yaptığınız çok kötü bir şey.

Ne donanımı aldınız nasıl aldınız?
ddr2 laptop ram
Oksitlenme olmadığı sürece sıkıntı olmaz. Contact sprey kullanabilirsiniz.
onu kullandım ama yine de gitmiyor sanırsam izopropil alkol kullanacağım
Tiner ile sil ya da alkol ile.selülozik tiner ile deneyeceğim hocam saolun
Kimseyi zan altında bırakmak istemem ama eğer satmak istediğiniz eski bir ürünün eskimiş görüntüsünü kaybetmek için sorduysanız yaptığınız çok kötü bir şey.
eski bir laptomuma ddr2 bellek aldım onun da yeni gibi gözükmesini istiyorum o kadar :,)

DDR2 laptop RAM.

Onu kullandım ama yine de gitmiyor sanırsam izopropil alkol kullanacağım.

Eski bir laptomuma DDR2 bellek aldım onun da yeni gibi gözükmesini istiyorum o kadar:)

Kusura bakma ortam öyle kötü ki artık herkes herkese ön yargıyla yaklaşıyor :).

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı