Devrim kasası değeri artar mı?

Major geldiği için fiyatlar çöktü biliyorum ama bu son çıkan kasa olduğundan güvenemedim. Sizce 42 TL'ye satılır mı beklenir mi?
5-6 kasa 2-3 skin bekletiyorum diğerlerinden.
Artmaz, hemen sat. Bana düştüğünde 70 lira idi 65 e düştüğü gibi sattım, pişman değilim. Kasa yeni ama fiyatı daha artmaz.

Major geldiği için fiyatlar çöktü biliyorum ama bu son çıkan kasa olduğundan güvenemedim. Sizce 42 TL'ye satılır mı beklenir mi?
5-6 kasa 2-3 skin bekletiyorum diğerlerinden.
Kasa yeni bir kasa olduğu için fiyatı yüksek, oyundan aktif olarak düşen bir kasa miktarı arttıkça fiyatıda düşecektir. Operasyon kasası değil sonuçta düşmeme gibi bir durumu yok şuanlık.

40 TL'lik kasadan ne kadar kâr etmeyi bekliyorsunuz. 10-20 TL kazanırsınız maximum bunada kâr denmez ki.

Peki sence alıp bekletmeli miyim?
Bir fikrim yok açıkçası bekletsen de nereye kadar çıkacak ki. Bence al sat yapmak daha mantıklı. 2 kasa düştü bu hafta 47 liraya sattım skin aldım onu sattım 61 lira oldu bakiye. Tekrar ucuza alıp satarak öyle arttırıyorum bakiyeyi, maksat vakit geçsin seviyorum böyle uğraşmayı :D Oradan gelecek 10 20 lira lazım değil. 50 lirayı 190 yaptım, başka bir skin var satılmasını bekliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı