Dexim H238SG monitör alınır mı?

dört_kol

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI RTX 3060 Ventus 2X 12G OC - Lexar ARES 2x8GB 3600MHz DDR4 - MSI PRO H610ME - Intel Core i3 12100F - Dexim H238SG 180 Hz Fast IPS - Kingston NV2 1TB M2 SSD - Ajazz AJ159 Pro - E-Yooso Z87 - Rampage Mandly 7.1
Meslek
Öğrenci
Fiyatı Hepsiburada'da 2800'e düşmüş. 165 Hz fabrika çıkışlı 180 Hz OC yapılmış sanırım 180 Hz yazılıyor IPS ve pivot özellikli fiyat bandında VA panel ve 144 Hz monitörler var ancak marka tanıdık değil. Bütçem de biraz sıkıntıda sizce alınır mı? Tek eksi özelliği hoparlör ve VGA olmaması onlar da eksi bile sayılmaz.

Fiyatı Hepsiburada'da 2800'e düşmüş. 165 Hz fabrika çıkışlı 180 Hz OC yapılmış sanırım 180 Hz yazılıyor IPS ve pivot özellikli fiyat bandında VA panel ve 144 Hz monitörler var ancak marka tanıdık değil. Bütçem de biraz sıkıntıda sizce alınır mı? Tek eksi özelliği hoparlör ve VGA olmaması onlar da eksi bile sayılmaz.
Alınmaz.

Neden hocam fiyatına göre çok çok iyi özellikleri var.
Sorun da bu zaten.

VP249QGR öneririm bütçe varsa.

Sorun da bu zaten.

VP249QGR öneririm bütçe varsa.

Hocam çok kararsız durumdayım Dexim alsam büyük kumar oynayacağım ama sonunda bayağı iyi fiyata böyle bir monitör değer mi diye düşünüyorum çok memnun kalan var alınmaz diyen var.

Hocam çok kararsız durumdayım Dexim alsam büyük kumar oynayacağım ama sonunda bayağı iyi fiyata böyle bir monitör değer mi diye düşünüyorum çok memnun kalan var alınmaz diyen var.
Sorun da kağıt üstü özelliklerinin fiyatına göre iyi olması zaten dediğim gibi, kaldı ki monitör alırken sırf kağıt üstü özelliklere bakılmaz.

Kaliteli bi' 100 Hz tercihim olurdu şahsen böyle markalara yönelmek yerine.

Sorun da kağıt üstü özelliklerinin fiyatına göre iyi olması zaten dediğim gibi, kaldı ki monitör alırken sırf kağıt üstü özelliklere bakılmaz.

Kaliteli bi' 100 Hz tercihim olurdu şahsen böyle markalara yönelmek yerine.

Anladım hocam riske girmeyeceğim mecbur 144Hz pivotsuz bir monitör alırım ASUS veya LG modelleri öneriliyor 3.5k civarı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı