Dexim H238sg 23.8" 180Hz 1ms alınır mı?

Markayi hiç duymadim bile. Alinmaz. LG UltraGear 24GN65R-B alin.

Hocam bu diğerine göre 1200 TL pahalı. IPS panel 165 Hz ve resmi distribütör garantili. Marka o kadar önemli mi ya bu fiyata istediğim her şeyi karşılıyor. Ve attığınız LG monitörde ghosting sorunu vs var mı en kötü onu alsam iyi midir yani? Ve bu monitör neden alınmaz.

Hocam bende buradan almayı düşünüyorum memnun musunuz acaba?
Online ve hikayeli oyun oynayacağım sizce alınır mı?

Hocam renkleri vs 10 numara net söylüyorum baya sert davranmama rağmen gayet iyi tepki veriyor NVIDIA Denetim Masası'ndan 185 Hz'e kadar sorunsuz yükseltim 2 3 haftadır böyle kullanıyorum hiçbir sorun olmadı pivot özeliği bu fiyata göre muazam ama hareket etirirken gıcırtı filan duyabilirsiniz normal olarak o kadar da olur (bunun sebebi arkada pivot için oluşturulmuş bir alan yok desenin üstüne montajlıyorsunuz eğer alırsanız anlarsınız nedenini sadece tasarımsal ufak bir hatası var.) Onun dışında CS2, RDR2, God of War ve Dying Light 2 gibi oyunlarda efsane bir görüntü sunuyor monitör üzerinden ayrıntlı bir ayar yaparsınız tabii fiyatının en az 2 3 katını haketiğini düşünüyorum ben 2500TL'ye aldım bence fiyatı en az 4-6 bin seviyesinin altında olması bir mucize açıkçası ki yaklaşık 10 12 monitör denemişliğim var. Kesinlikle tavsiye ederim.

Hocam renkleri vs 10 numara net söylüyorum bayağı sert davranmama rağmen gayet iyi tepki veriyor NVIDIA Denetim Masası'ndan 185 Hz'e kadar sorunsuz yükseltim 2 3 haftadır böyle kullanıyorum hiçbir sorun olmadı pivot özeliği bu fiyata göre muazam ama hareket etirirken gıcırtı filan duyabilirsiniz normal olarak o kadar da olur (bunun sebebi arkada pivot için oluşturulmuş bir alan yok desenin üstüne montajlıyorsunuz eğer alırsanız anlarsınız nedenini sadece tasarımsal ufak bir hatası var.) Onun dışında CS2, RDR2, God of War ve Dying Light 2 gibi oyunlarda efsane bir görüntü sunuyor monitör üzerinden ayrıntlı bir ayar yaparsınız tabii fiyatının en az 2 3 katını haketiğini düşünüyorum ben 2500TL'ye aldım bence fiyatı en az 4-6 bin seviyesinin altında olması bir mucize açıkçası ki yaklaşık 10 12 monitör denemişliğim var. Kesinlikle tavsiye ederim.

Siz yazmadan önce sipariş ettim hocam bende 2800 TL'ye aldım. 2 gün içinde gelecek bakalım. Teşekkür ederim. İnceleme konusu açarım zaten.

Siz yazmadan önce sipariş ettim hocam bende 2800 TL'ye aldım. 2 gün içinde gelecek bakalım. Teşekkür ederim. İnceleme konusu açarım zaten.

İçiniz rahat olsun hocam mükemmel bir tercih yaptınız sırf marka diye arkadaşım Samsung'un VA paneline 3800TL verdi benimkini görünce pişman oldu dandik bir şey gelecek sanıyordu ancak dibi düştü aradaki görüntü kalitesi farkı uçurum üstelik biri 144 Hz yükseltmeye denedik 145Hz dahi olmadı diğeri 165 Hz ve 185 Hz'e kadar rahat rahat çıkıyor. Üstüne 1200TL daha koyup iki adet 180 Hz alabilirdin dediğimde baya bozuldu :)

İçiniz rahat olsun hocam mükemmel bir tercih yaptınız sırf marka diye arkadaşım Samsung'un VA paneline 3800TL verdi benimkini görünce pişman oldu dandik bir şey gelecek sanıyordu ancak dibi düştü aradaki görüntü kalitesi farkı uçurum üstelik biri 144 Hz yükseltmeye denedik 145Hz dahi olmadı diğeri 165 Hz ve 185 Hz'e kadar rahat rahat çıkıyor. Üstüne 1200TL daha koyup iki adet 180 Hz alabilirdin dediğimde bayağı bozuldu :)

İnşallah öyledir hocam ürün gelince bakacağım.

Hocam az önce kurulumunu yaptım. Detaylı inceleme gelecek yarın, link bırakırım. Genel olarak deneyimim eski monitörüm olan Casper Excalibur Curved 23.8 200Hz'den kat ve kat iyi.

Öncellikle monitörün menüsü gayet zengin. Gecer dcr olsun gerek OverDrive ayarı olsun cihazın menüsünde mevcut. Kurulumu oldukça basit, ölü pixel çıkmadı. Pivotu biraz zayıf ama fiyatı göz önünde bulundurulursa gayet idare. Panele gelirsek ghosting yok, ancak hız ayarı(OverDrive) en yüksekte iken bir miktar overshoot durumu yaşanıyor. Panelin renkleri bır tık soluk stok olarak. Gama ayarı yapınca gayet renkleri doğu ve canlı verebiliyor. HDR modu HDR effect değil, gerçekten HDR. Bu fiyata göre gayet iyi. Paket içeriğinden monitörün ayağı, vidalar, adaptör ve HDMI kablosu çıkıyor. Ben eski DP ve HDMI kablom ile 180 Hz aldım. Kutudan çıkanı denemedim ancak oda verecektir. Monitörün overclock potansiyeli yoki, tahminimce zaten fabrikasyon overclocklu. 200Hz'ye çıkarmaya çalıştım ancak görüntü kaydı.
Ürün benim ürünüm kargodayken zamlanmış. Halen F/P ancak başka alternatifleri de var tabii ki.
Eğer bütçeniz kısıtlıysa ve pivot olan bir monitör arıyorsanız, veya 2.ekran arıyorsanız tercih edebilirsiniz. Ha bu arada orta miktarda IPS glow var.

Merhaba hocam bende yaklaşık 3 hafta önce 2700 TL'ye monitörü aldım çok memnunum ancak sonradan bir tane takılmış piksel olduğunu öğrendim jscreenfix ile düzeltmeye çalışıyorum 3 haftadır çoğalmadı çoğalmazsada sıkıntısı yok. Monitör ayarlarınızı atar mısınız size zahmet daha iyi renk almak istiyorum oyunlarda hikayeli oyunlar ve CS Valorant Battlefield oynuyorum umarım sıkıntı olmaz bu oyunlarda hocam.

İnşallah öyledir hocam ürün gelince bakacağım.

Yalnız içinden çıkan HDMI ile 120 Hz veriyor haberiniz olsun ben DP aldım 180 Hz sorunsuz veriyor.

Merhaba hocam bende yaklaşık 3 hafta önce 2700 TL'ye monitörü aldım çok memnunum ancak sonradan bir tane takılmış piksel olduğunu öğrendim jscreenfix ile düzeltmeye çalışıyorum 3 haftadır çoğalmadı çoğalmazsada sıkıntısı yok. Monitör ayarlarınızı atar mısınız size zahmet daha iyi renk almak istiyorum oyunlarda hikayeli oyunlar ve CS Valorant Battlefield oynuyorum umarım sıkıntı olmaz bu oyunlarda hocam.

Yalnız içinden çıkan HDMI ile 120 Hz veriyor haberiniz olsun ben DP aldım 180 Hz sorunsuz veriyor.

Hocam DP HDMI faeketmeksizin 165 veriyor diye biliyorum ben Denetim Masası'ndan 185Hz'e yükseltim ve içinden çıkan HDMI 120 değil bende net 165 veriyor hata 185e de onunla yükseltim siz yükseltme yapmadanmi 180 alıyorsunuz? DP ile.

Hocam DP HDMI faeketmeksizin 165 veriyor diye biliyorum ben Denetim Masası'ndan 185Hz'e yükseltim ve içinden çıkan HDMI 120 değil bende net 165 veriyor hata 185e de onunla yükseltim siz yükseltme yapmadanmi 180 alıyorsunuz? DP ile.

Ürünün 180 Hz modeli de var belki onu satın almıştır. Benim ürünüm de geldi tek sorunu ışık sızması var başka sorunu yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı