DeX'im mekanik klavye alınır mı?

Rankout

Hectopat
Yer
Giresun/Merkez
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem askıda :)
Meslek
Öğrenci...
Markayı ilk defa görüyorum ama görünüşü hoşuma gitti o yüzden merak ettim klavye nasıl? Fiyatı çok uygun olduğu için emin olamadım.

Markayı ilk defa görüyorum ama görünüşü hoşuma gitti o yüzden merak ettim klavye nasıl? Fiyatı çok uygun olduğu için emin olamadım.

500 TL olan modelin mekanik olduğunu pek sanmıyorum.

Alınmaz. Muhtemelen marka basılan, ne olduğu belirsiz Çin menşeli ürünler. Sitesi pek güven vermedi. Bütçenizi ve boyut(%60/%75/TKL/%100) olarak nasıl bir klavye istediğinizi belirtirseniz yardımcı olabiliriz.

Alınmaz. Muhtemelen marka basılan, ne olduğu belirsiz Çin menşeli ürünler. Sitesi pek güven vermedi. Bütçenizi ve boyut(%60/%75/TKL/%100) olarak nasıl bir klavye istediğinizi belirtirseniz yardımcı olabiliriz.
700-900 arası bir bütçem var numpadsiz veya mini model mekanik istiyorum +olarak blue olmazsa güzel olur (mini olarak redragon ve XPG var biliyorum ama bazı tuşlar eksik olduğu için ilk tercihim numpadsiz)

700-900 arası bir bütçem var numpadsiz veya mini model mekanik istiyorum +olarak blue olmazsa güzel olur (mini olarak redragon ve XPG var biliyorum ama bazı tuşlar eksik olduğu için ilk tercihim numpadsiz)
O zaman direkt K552 alın geçin hocam. Redragon'un f/p klavyelerindendir. Red switch olanı 849TL.

Hocam ben boyutundan ötürü K552 tercih ederdim. Switch'leri aynı zaten ikisi de Outemu Switch. Yine de siz bilirsiniz.

Summoner'da.

1698260646373.png

Şu tür Outemu Switch var, okuduklarıma göre bunlar kronik sorunlu oluyor.

1698260675534.png

K552 ise bu tür Switch var, kronik sorunu pek karşılaşılmamış. Bende 1 yıldır kullanıyorum herhangi problem yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı