Dexter 4. sezondan sonra bozuyor mu?

ramon clifford

Decapat
İlk 4 sezonu bitirdim. Sıralayacak olursam iyiden kötüye 2-1-3-4 şeklinde gider. Ancak izleyenler 4. sezondan sonra yokuş aşağı gidiyor diyor. Doğru mudur?

Yani, ben 8x11'deyim şuan, bugün bitiririm diye düşünüyorum. İlk sezonlar daha güzel gelebilir fakat soluksuz şekilde son sezonları da izledim, her halükarda zevk alıyorsunuz.. kesinlikle devam edin.

Uzun serilerin genel problemi. İllaki bir düşüş oluyor sezonlar arası.
Düşüş olması dizinin çöktüğü anlamına gelmez bence, son sezonlardan da çok fazla zevk aldım ben. izlerken sadece ilk sezonların bir iki tık altını izlediğinizi hayal edin.. çok sevdiğim bir dizi, bitecek olması bile üzüyor :(

Bitirdim bir süre önce. 5. sezon 4'teki kırılmadan sonraya geldiği için tam göze çarpmıyor ama güzel bir sezondu. 6 sarmadı, 7 ve 8'deki sarışın karakter beni uzaklaştırdı seriden biraz. New Blood ise daha ayrı bir biçimde işlenmeliydi diye düşünürüm.
2-1-3-5-4-6-7-8 diye sıralarım.
Original Sin ve Resurrection'ı da izlerim büyük olasılıkla.

Benden de fazla ilerlemişsiniz :D Ben daha yeni bitirdim, finali hiç sevmesem de New Blood'a bakacağım, umarım bu rezalet finali az da olsa toparlıyordur. Original Sin bakılabilir ama saracağından şüpheliyim, Resurrection'un konusu nedir? (Spoilersız)

Benden de fazla ilerlemişsiniz :D Ben daha yeni bitirdim, finali hiç sevmesem de New Blood'a bakacağım, umarım bu rezalet finali az da olsa toparlıyordur. Original Sin bakılabilir ama saracağından şüpheliyim, Resurrection'un konusu nedir? (Spoilersız)
Ayrıntı verildi mi bilmiyorum ancak New Blood'un finali ile ilgili diyorlar, saçma olur gibi geldi.

İlk 4 sezonu bitirdim. Sıralayacak olursam iyiden kötüye 2-1-3-4 şeklinde gider. Ancak izleyenler 4. sezondan sonra yokuş aşağı gidiyor diyor. Doğru mudur?

Hayır hocam bozmuyor tamamen dizi izlemeyi bilmeyen kişilerin yaptığı yorumlar her sezonun kendi ayrı viliani VSR farklı kurguları var yani bütün sesonlar peak dır hocam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı