ramon clifford
Decapat
İlk 4 sezonu bitirdim. Sıralayacak olursam iyiden kötüye 2-1-3-4 şeklinde gider. Ancak izleyenler 4. sezondan sonra yokuş aşağı gidiyor diyor. Doğru mudur?
İlk 4 sezonu bitirdim. Sıralayacak olursam iyiden kötüye 2-1-3-4 şeklinde gider. Ancak izleyenler 4. sezondan sonra yokuş aşağı gidiyor diyor. Doğru mudur?
Düşüş olması dizinin çöktüğü anlamına gelmez bence, son sezonlardan da çok fazla zevk aldım ben. izlerken sadece ilk sezonların bir iki tık altını izlediğinizi hayal edin.. çok sevdiğim bir dizi, bitecek olması bile üzüyorUzun serilerin genel problemi. İllaki bir düşüş oluyor sezonlar arası.
Ayrıntı verildi mi bilmiyorum ancak New Blood'un finali ile ilgili diyorlar, saçma olur gibi geldi.Benden de fazla ilerlemişsinizBen daha yeni bitirdim, finali hiç sevmesem de New Blood'a bakacağım, umarım bu rezalet finali az da olsa toparlıyordur. Original Sin bakılabilir ama saracağından şüpheliyim, Resurrection'un konusu nedir? (Spoilersız)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.