Dexter izleyen var mı?

641429

Decipat
Bu efsanevi diziyi izleyen var mı? Ben yeni başladım, açıkçası çok beğendim, 2. sezondayım.
Brian'ın ölümüne çok üzüldüm.

4. sezondan sonra düşüşe başlıyor. Finalini pek beğenmedim. Ortalama olarak 6 puanlık bir dizi diyebilirim. Bazı sezonlarda ki seri katiller iyi düşünülmüş ama kalanı biraz baştan savma diyebilirim son sezon özellikle.
Final bilemiyorum, iyi olabilirdi gibi de olamazdı gibi de.
Miguel Prado'dan sonraki sezonlarda toparlanmaya çalışıldı. Her dizi gibi o son sezonlar ilk sezonları aratır oldu. Ama benim gibi bu tarz kült yapımları izleyen biri için oldukça başarlı bir yapımdı. Anlatmak istediği ve verdiği mesaj gerçekten etkileyici. Benim için 8/10 bir yapımdı.
Evet katılıyorum, son sezonlar ilkleri arattı bana da. Dizi üzerinde iyi işlenmiş ben sevdim.

Miguel Prado'dan sonraki sezonlarda toparlanmaya çalışıldı. Her dizi gibi o son sezonlar ilk sezonları aratır oldu. Ama benim gibi bu tarz kült yapımları izleyen biri için oldukça başarlı bir yapımdı. Anlatmak istediği ve verdiği mesaj gerçekten etkileyici. Benim için 8/10 bir yapımdı.

Sezon 4'ten sonra boka sardı maalesef. Micheal C. Hall kanser oldu, Rita gitti, Cody ve Astor gitti, Deb de taşındı. Sezon 5'i neredeyse izleyemedim. Sezon 5 maalesef çok kötüydü, yarısını bitirdikten sonra devamını getirmeye gerek olmadığını düşünerek sezon 6'ya geçtim. 4'ten sonrasına 6/10, öncesine 9/10 veriyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı