Final bilemiyorum, iyi olabilirdi gibi de olamazdı gibi de.4. sezondan sonra düşüşe başlıyor. Finalini pek beğenmedim. Ortalama olarak 6 puanlık bir dizi diyebilirim. Bazı sezonlarda ki seri katiller iyi düşünülmüş ama kalanı biraz baştan savma diyebilirim son sezon özellikle.
Evet katılıyorum, son sezonlar ilkleri arattı bana da. Dizi üzerinde iyi işlenmiş ben sevdim.Miguel Prado'dan sonraki sezonlarda toparlanmaya çalışıldı. Her dizi gibi o son sezonlar ilk sezonları aratır oldu. Ama benim gibi bu tarz kült yapımları izleyen biri için oldukça başarlı bir yapımdı. Anlatmak istediği ve verdiği mesaj gerçekten etkileyici. Benim için 8/10 bir yapımdı.
Miguel Prado'dan sonraki sezonlarda toparlanmaya çalışıldı. Her dizi gibi o son sezonlar ilk sezonları aratır oldu. Ama benim gibi bu tarz kült yapımları izleyen biri için oldukça başarlı bir yapımdı. Anlatmak istediği ve verdiği mesaj gerçekten etkileyici. Benim için 8/10 bir yapımdı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.