4. sezondan sonra düşüşe başlıyor. Finalini pek beğenmedim. Ortalama olarak 6 puanlık bir dizi diyebilirim. Bazı sezonlarda ki seri katiller iyi düşünülmüş ama kalanı biraz baştan savma diyebilirim son sezon özellikle.
Miguel Prado'dan sonraki sezonlarda toparlanmaya çalışıldı. Her dizi gibi o son sezonlar ilk sezonları aratır oldu. Ama benim gibi bu tarz kült yapımları izleyen biri için oldukça başarlı bir yapımdı. Anlatmak istediği ve verdiği mesaj gerçekten etkileyici. Benim için 8/10 bir yapımdı.
Miguel Prado'dan sonraki sezonlarda toparlanmaya çalışıldı. Her dizi gibi o son sezonlar ilk sezonları aratır oldu. Ama benim gibi bu tarz kült yapımları izleyen biri için oldukça başarlı bir yapımdı. Anlatmak istediği ve verdiği mesaj gerçekten etkileyici. Benim için 8/10 bir yapımdı.
Sezon 4'ten sonra boka sardı maalesef. Micheal C. Hall kanser oldu, Rita gitti, Cody ve Astor gitti, Deb de taşındı. Sezon 5'i neredeyse izleyemedim. Sezon 5 maalesef çok kötüydü, yarısını bitirdikten sonra devamını getirmeye gerek olmadığını düşünerek sezon 6'ya geçtim. 4'ten sonrasına 6/10, öncesine 9/10 veriyorum.