DFGT direksiyon Logitech G HUB'ta görünmüyor ve oyunlarda kullanılamıyor

@Berkay Kiraz @MuhammetRN anşladım hocam sağ olun. G27 almak istiyordum vatandaşımız sağ olsun sebepsiz yere 2. eli 2 katına çıkardılar. Yıllardır hayalim ama olmuyor maalesef. İlk istediğim zaman bazı mağazalar 2000 liraya vitesle birlikte satıyordu biz de pahalıymış diyorduk...

@Berkay Kiraz @MuhammetRN anşladım hocam sağ olun. G27 almak istiyordum vatandaşımız sağ olsun sebepsiz yere 2. eli 2 katına çıkardılar. Yıllardır hayalim ama olmuyor maalesef. İlk istediğim zaman bazı mağazalar 2000 liraya vitesle birlikte satıyordu biz de pahalıymış diyorduk...

Hocam ben alacağım zaman 700TL civarıydı vatan da.

Hocam ben alacağım zaman 700TL civarıydı vatan da.
Bir şey diyemiyorum artık. Sağlık olsun demekten başka bir şey gelmiyor. İmkanım olsa çalışıp alırdım da bu sene çok zor. Geçen sene bu zamanlarda 300 liraya G27 kaçırdım. Bir kadın satıyordu sanırım bilgisizdi. Her gün siteye bakıyordum. Bakmadığım tek gün de o ürün geldi...

İndirdim fakat yine uygulamada görünmüyor cihaz çalışıyor fakat Forza da gözükmüyor ve sertlik ayari cok yüksek.

Software da denediniz mi hocam? Olmadı şunu da bir deneyin. Aklıma başka bir şey gelmiyor.

Evet denedim yine görmedi. Şimdi attığınız linki deneyeceğim.

Linkteki uygulamayi öncesinde yuklemistim zaten yine açılmadı.

Logitech Gear'ınizi baglayin diyor ama direksiyon zaten bagli uygulama acikken söküp 5-10 saniye kadar bekliyorum tekrar takıyorum hiçbir şekilde gelmiyor.

Linkteki uygulamayi öncesinde yuklemistim zaten yine açılmadı.

Logitech Gear'ınizi baglayin diyor ama direksiyon zaten bagli uygulama acikken söküp 5-10 saniye kadar bekliyorum tekrar takıyorum hiçbir şekilde gelmiyor.
Üründe sorun olmadığından emin misiniz? 2. el aldıysanız satıcıya ulaşmayı deneyin derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı