MoRPHeuZz
Hectopat
Merhaba, ekran kartı alacağım, istediğim ekran kartı tüm sitelerde sadece DFS bilgisayar isimli satıcı en uygun fiyata satıyor, uygun dediysem 400 lira daha ucuz, ben 10 tane alacağım için 4bin TL gibi bir fark oluşuyor, gerek bu forumda, gerek diğer forum konularında, şikayet var vs, baktığımda ise sürekli stokta olmayan ürün sattıklarını Google tarafından ön plana çıkmak için yaptıklarını söylüyorlar, ürünü alan insanlar ise kullanılmış veya hatalı ürün gönderdiklerini iddia ediyorlar, ben kendi sitelerinden değil Hepsiburada veya Trendyol aracılığı ile almayı düşünüyorum birinci önceliğim Hepsiburada, çünkü daha önce defalarca alışveriş yaptım ve kargocu'nun adresi bulamaması dışında bir problem yaşamadım, evet ararsak her firmayı kötüleyen birileri illaki var ama yüklü miktarda alışveriş yapacağım için sormak istedim.
Bir de bir forumda 2006 yılında bile DFS bilgisayardan ürün almak isteyen bir arkadaş kendi sitelerinin linkini vererek sorusunu sormuş, eğer gerçekten hatalı ürün veya stokta yok gibi problemleri olsaydı 2006 yılında site açıp bugün hâla satış yapabilirler mi diye merak etmiyor değilim, eğer böyle hataları olsa Hepsiburada onları yaşatmaz kanaatimce.
Bir de bir forumda 2006 yılında bile DFS bilgisayardan ürün almak isteyen bir arkadaş kendi sitelerinin linkini vererek sorusunu sormuş, eğer gerçekten hatalı ürün veya stokta yok gibi problemleri olsaydı 2006 yılında site açıp bugün hâla satış yapabilirler mi diye merak etmiyor değilim, eğer böyle hataları olsa Hepsiburada onları yaşatmaz kanaatimce.