Garantisiz RX 470 DFS Bilgisayar'dan alınır mı?

Evet kart elime ulaştığında kontrol edip buraya atarım. Zaten çok büyük bir performans beklentim yok. MOBA'ya da FPS oyunları oynuyorum. 144 FPS sağladığı taktirde pek sıkıntı yaşıcağımı düşünmüyorum.
Ürün elime ulaştı. Fanlarında vs herhangi bir bir sorunu yok. Gayet sessiz çalışıyor. Fakat ya darboğaz yaşıyorum ya da farklı bir problem nedeniyle verimli bir FPS alamadım açıkçası Valorant'ta.
İşlemci denir hocam?

Grafik ağırlıklı bir oyunda deneyin olmazsa. Oyun içi değerleri de paylaşabilirsiniz.

Yani kullanım ilginç bir şekilde bu durumlarda anlayamadım açıkçası. FPS 100'lere kadar düşüyor ki Vega 11 de aynı FPS değerlerini alıyordum.

Dosya Ekleri

• resim_2022-02-12_220328.png
    resim_2022-02-12_220328.png
    28,3 KB · Görüntüleme: 48
Ürün elime ulaştı. Fanlarında vs herhangi bir bir sorunu yok. Gayet sessiz çalışıyor. Fakat ya darboğaz yaşıyorum ya da farklı bir problem nedeniyle verimli bir FPS alamadım açıkçası Valorant'ta.
Shader sayısı normal bi' RX 470 gibi. Nasıl ya? :D Valorant işlemciye dayalı bir oyun, işlemcinize ve RAM'lerinize overclock yapmayı deneyin. Vaktiniz olduğunda Unigine Superposition ile test yapar mısınız?

Monitörünüz harici karta bağlı değil mi?

Evet şu anda karta bağlı. Driver en son sürüm. Ama şöyle düşündüğüm bir durumdan korkuyorum. PSU'da çok fazla kablo vardı ilk denediğim kabloda çalıştı fakat yanlış hatırlamıyorsam birden çok 8 pin kablo boşta duruyordu. Kablodan olması ne kadar mümkün. Bu arada kart 6 pin onu da belirteyim.
Shader sayısı normal bi' RX 470 gibi. Nasıl ya? :D Valorant işlemciye dayalı bir oyun, işlemcinize ve RAM'lerinize overclock yapmayı deneyin. Vaktiniz olduğunda Unigine Superposition ile test yapar mısınız?

Sonuç bu şekilde.

Dosya Ekleri

• resim_2022-02-13_012705.png
    resim_2022-02-13_012705.png
    940,7 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı